Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Dirljivi video: Majka opet čula otkucaje srca pokojnog sina

Srce tragično preminulog dječaka Casha nastavilo je živjeti u 18-mjesečnoj djevojčici Loli, koju je Cashova mama Brooke dobila priliku upoznati i tako još jednom čuti srce pokojnog sina

Foto: Facebook/University of Minnesota Masonic Children's Hospital
4 komentara

Brooke Eaton je majka dvogodišnjeg Cazmirra 'Casha' Landersa koji je 2018. preminuo nakon što se utopio u bazenu i šest dana proveo na respiratoru. Kad joj je sin žalosno izgubio životnu bitku, Brooke je odlučila darovati njegove organe i tako pomoći da se spasi nekoliko dječjih života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od te djece bila je Lola Bond, kojoj je samo par dana nakon rođenja dijagnosticirana smrtonosna srčana mana, a koja sad živi zahvaljujući srcu malenog Casha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tearful reunion for heart transplant families

"He's still with us, even though he's gone." After her 2-year-old son Cash passed away tragically last year, Brooke Eaton chose to donate his organs. Her decision saved baby Lola, who was waiting for a heart transplant at our hospital. Today, the two families met for the first time. ❤️❤️

Objavljuje University of Minnesota Masonic Children's Hospital u Srijeda, 31. srpnja 2019.

Cashovo je srce tako nastavilo živjeti kroz tu 18-mjesečnu djevojčicu koja je nedavno prošla transplantaciju srca, a Brooke je sada preko nje, po prvi put od Cashove prerane smrti, čula kako kuca srce njenog sina. 

- Čim sam ušla u bolničku sobu u kojoj je Lola bila, preplavile su me emocije. Činilo mi se da mu srce kuca tako čisto, svaki je otkucaj bio jasan. A ona me oduševila - ispričala je Brooke, koja kaže i da se na nevjerojatan način povezala s djevojčicom, bez obzira na tragične okolnosti koje su ih spojile.

Foto: Facebook/University of Minnesota Masonic Children's Hospital

Kaže i kako će s Lolom biti povezana do kraja života, a malena sada, tvrde liječnici, ima šanse za skoro potpuno zdrav život, budući da je prošlo ono kritično vrijeme u kojem tijelo može odbaciti srce. Djevojčica će, kažu liječnici, uzimati lijekove protiv odbacivanja, ali to neće utjecati na kvalitetu njenog 'novog' života.

MIČU TRAGOVE DEZODORANSA Vlažne maramice za sve: Brišu mrlje s kauča, mast s tavice...

- Nevjerojatno mi je da sada postoji netko tko ju voli koliko i mi - rekla je Lolina baka Margaret, koja dodaje da Lola sigurno ne bi preživjela da nije bilo tog 'dara s neba', srca malenog Casha. 

Inače, njegovi su organi spasili živote još troje djece, a njegova je majka za Daily Mail rekla kako ju to ne čudi, jer je "njezin dječak uvijek volio davati". 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message