To je to što me zanima!

Dječački look na ženskoj koži: Odvažan, seksi i šarmantan...

Svi su ludi za dječačkim lookom, koji se lako transformira želite li udobnost ili eleganciju. Šire hlače i majice kombinirane s jednim ženstvenijim komadom čine odličan outfit
Vidi originalni članak

S prvim rujanskim kišama ulice metropole preplavili su omiljeni jesenski komadi, među kojima su najviše pažnje zaokupljali oni “ukradeni” iz tatina ormara. 

Dječački look godinama ne gubi na popularnosti i svake sezone doživi novu transformaciju - u ovogodišnjoj su se najbolje pronašle zaljubljenice u retro stilove, poput kantautorice Dunje Ercegović, koja kaže da se sjajno osjeća u svom pomalo oksfordskom izdanju.

Dunja Ercegović aka Lovely Quinces, pjevačica i kantautorica: Imam sako i hlače iz second hand dućana, top je iz Zare, kapa i čizme su H&M, a ruksak Pull&Bear.

- Jedva sam dočekala zahlađenje da mogu nositi omiljene sakoe - kaže Dunja, a njezina stilska “dvojnica” Adela Mesić kaže da je frajerski stil zavoljela nedavno te da se prije odijevala dosta girly. 

Kao najdominantniji komad ove dječačke sezone izdvajaju se Balenciagine čizme, kakve je zagrebačkim ulicama prošetala dizajnerica Marina Matić, a koje su “prekopirali” i mnogi high street brendovi.

Osim kariranih uzoraka, dječački se look ovih dana nosio u crno-bijelim kombinacijama, bilo da je riječ o elegantnoj crno-bijeloj ili o sportivo varijanti - uglavnom, ovaj stil lako poprima ženstveno, sportsko ili vintage lice - na vama je da birate.  

Zvijezdana Ivić Bujas, učiteljica engleskog jezika: Nosim H&M kapu i vestu, Zara maramu i traperice, Givenchy torbu i Nike tenisice.

Adela Mesić, studentica likovne akademije: Nosim Bershka sako, Mango top, hlače i torbicu, Pull&Bear čizme i naočale s eBaya.

Marta Juričić, studentica odnosa s javnošću: Nosim vestu i hlače iz Zare, no name torbu, tenisice Jimmy Choo, šešir H&M i Aldo naočale.

Paula Sikirić, studentica fizioterapije: Nosim Zara sako, hlače, torbu i cipele, top je Desiinia Dizajn, a naočale su Tommy Hilfiger.

Marina Matić, modna dizajnerica: Nosim sako mog brenda Larie, Valentino majicu, Lerock hlače, Louis Vuitton torbicu i Balenciaga čizme.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • 19.09.2017.

    Ee trebali bi i muski probati djevojacki look..

  • Ra Mona 19.09.2017.

    meni tu ništa nije seksi

  • Judita👥 19.09.2017.

    nije moj stil:)ali koga briga:)))99

Komentiraj...
Vidi sve komentare