To je to što me zanima!

Dječak (4) pozvao djedicu da kleknu i mole za bolesnu bebu

Roditelji su dječaka odveli u trgovački centar kako bi zaželio nešto od Djeda Božićnjaka. Rekao je da želi vlakić i 'čudesno ozdravljenje za bebu Knoxa'
Vidi originalni članak

Nakon što ugledaju Djeda Božićnjaka djeca uglavnom traže samo darove za sebe - lutke, autiće, plišane igračke, slagalice itd. Ali, 4-godišnjem dječaku Prestynu Bernette se nešto drugo motalo po glavi. Nakon što ga je Djedica u trgovačkom centru u Južnoj Karolini u SAD-u pitao što želi za Božić, kratko je odgovorio: "Vlakić i molitvu za čudesno ozdravljenje bebe Knoxa.".  

Ovaj maleni dječak pokazao je svima nama pravi smisao Božića.

Zaželio je božansku intervenciju za 2-mjesečnu bebu koju nikad nije vidio, ali je čuo da je teško bolesna, bori se za život i da je potrebno čudo kako bi ozdravila. Pozvao je djedicu da kleknu i mole za njezino zdravlje. Djed Božićnjak na tren je ostao zatečen neočekivanom željom, a potom je kleknuo pored dječaka i zatražio od Boga da dječaku ispuni želju i vrati zdravlje bolesnoj bebi. Dječakova majka bila je toliko ganuta da je zaplakala. Za bolesno novorođenče dječak je čuo u bakinoj molitvenoj grupi. 

Facebook

Radi se o malenom Knoxu Josephu koji je prije dva tjedna poplavio i prestao disati te se od tada nalazi u bolnici u priključen na aparate za održavanje na životu. Njegovi roditelji i troje starije braće i sestara silno bi željeli da bude s njima kod kuće za Božić, ali u bolnici su rekli da je to nemoguće, jer je neizvjesno hoće li ostati živ, piše Country Living.

Fotografija dječaka i Djeda Božićnjaka kako kleče i mole dirnula je mnoge na Facebooku. Među komentarima divljenja i podrške našao se i ovaj: "Ovaj maleni dječak pokazao je svima nama pravi smisao Božića.".

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Kleopatra ❤ 18.12.2015.

    ajme srčeko maleno ,rasplakao me je

  • kokaza5 18.12.2015.

    Upravo ta empatija je smisao života i ljudskog postojanja. Zašto ju čovjek izgubi odrastanjem ostaje pitanje nad kojim treba zastati svatko od nas. Da smo pametniji ne bismo djeci izigravali autoritete već bi znali da su upravo djeca najveći autoriteti koji nam itekako mogu pomoći da ostanemo na putu iskrenosti i bezuvjetne ljubavi.

  • Izvor_mudrosti 17.12.2015.

    Mama ovog dječačića se doista ima s čim ponosit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare