To je to što me zanima!

Djeci od kartonskih kutija za 63 kn napravio igraonicu iz snova

Rob Hagerman iz Chicaga za svoju djecu napravio je kartonsku kućicu, odnosno igraonicu. Kartonska igraonica nije bila samo obična kućica od kartona, ona je bila osvijetljena strujnim svjetlima, upotpunjena prozorima
Vidi originalni članak

Mnogi od nas kartonske kutije bacaju izravno na recikliranje, dok neki čuvaju kartonske kutije u slučaju selidbe i slično. Međutim, jedan tata je za svoje mališane konstruirao vrhunsku igraonicu pomoću kartonskih kutija.

POGLEDAJTE VIDEO: Razlika u vrtićkom odgoju u Danskoj i Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rob Hagerman iz Chicaga otac je četvero djece, a nedavno je na svojoj Facebook stranici The Real American Dadass podijelio fotografiju svoje kartonske igraonice. Kartonska igraonica nije bila samo obična kućica od kartona, ona je bila osvijetljena strujnim svjetlima, upotpunjena prozorima, zavjesama i kutijom s cvijećem.

Unatoč svom dugom popisu kućnih obaveza, obavio je najvažniji zadatak: izgradio je za svoju djecu igraonicu iz snova. A sve to koštalo ga je otprilike 63 kune.

- Kći me je molila da joj napravim kartonsku utvrdu nekoliko tjedana - rekao je Rob za House Beautiful. 

Noć prije građenja kartonskog temelja, na YouTubeu je tražio vodiče o tome kako izgraditi savršen dom. 

- Naišao sam na Home Depot videozapis koji sam koristio kao inspiraciju i napravio sam prema tome svoje vlastite modifikacije - rekao je Rob.

Po popisu materijala, njegov je popis bio kratak: kupio je četiri velike kutije za selidbu i dvije trake za lijepljenje. Kad je riječ o alatima, koristio je nož koji je već posjedovao za rezanje. Srećom, zahvaljujući savršeno kvadratnom logotipu Home Depota, znao je točno gdje treba izrezati mjesto za prozore.

Potom je za zavjese koristio nekoliko tkanina koje je imao pri ruci, zalijepivši ih. Kako bi uljepšao prostor, unutra je objesio žice za svjetla - što je djeci davalo dovoljno svjetla da vide kamo idu. Upotrijebivši ostatak kartona, konstruirao je i kutiju za sadnju na vanjskoj strani kuće u kojoj se nalazi cvijeće, piše Yahoo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare