Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Djeci od kartonskih kutija za 63 kn napravio igraonicu iz snova

Djeci od kartonskih kutija za 63 kn napravio igraonicu iz snova
1

Rob Hagerman iz Chicaga za svoju djecu napravio je kartonsku kućicu, odnosno igraonicu. Kartonska igraonica nije bila samo obična kućica od kartona, ona je bila osvijetljena strujnim svjetlima, upotpunjena prozorima

VIDEO

Mnogi od nas kartonske kutije bacaju izravno na recikliranje, dok neki čuvaju kartonske kutije u slučaju selidbe i slično. Međutim, jedan tata je za svoje mališane konstruirao vrhunsku igraonicu pomoću kartonskih kutija.

POGLEDAJTE VIDEO: Razlika u vrtićkom odgoju u Danskoj i Hrvatskoj

Pokretanje videa...

Odgoj djece u Danskoj 01:29

Rob Hagerman iz Chicaga otac je četvero djece, a nedavno je na svojoj Facebook stranici The Real American Dadass podijelio fotografiju svoje kartonske igraonice. Kartonska igraonica nije bila samo obična kućica od kartona, ona je bila osvijetljena strujnim svjetlima, upotpunjena prozorima, zavjesama i kutijom s cvijećem.

Unatoč svom dugom popisu kućnih obaveza, obavio je najvažniji zadatak: izgradio je za svoju djecu igraonicu iz snova. A sve to koštalo ga je otprilike 63 kune.

- Kći me je molila da joj napravim kartonsku utvrdu nekoliko tjedana - rekao je Rob za House Beautiful. 

Noć prije građenja kartonskog temelja, na YouTubeu je tražio vodiče o tome kako izgraditi savršen dom. 

- Naišao sam na Home Depot videozapis koji sam koristio kao inspiraciju i napravio sam prema tome svoje vlastite modifikacije - rekao je Rob.

Po popisu materijala, njegov je popis bio kratak: kupio je četiri velike kutije za selidbu i dvije trake za lijepljenje. Kad je riječ o alatima, koristio je nož koji je već posjedovao za rezanje. Srećom, zahvaljujući savršeno kvadratnom logotipu Home Depota, znao je točno gdje treba izrezati mjesto za prozore.

Potom je za zavjese koristio nekoliko tkanina koje je imao pri ruci, zalijepivši ih. Kako bi uljepšao prostor, unutra je objesio žice za svjetla - što je djeci davalo dovoljno svjetla da vide kamo idu. Upotrijebivši ostatak kartona, konstruirao je i kutiju za sadnju na vanjskoj strani kuće u kojoj se nalazi cvijeće, piše Yahoo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa