To je to što me zanima!

Djevojčica ima godinu dana i obožava snowboard: 'Na stazu ne ide bez svog medvjedića...'

Malena se oduševila kad je njezin tata donio snowboard iz podruma, a već je sa 18 mjeseci bila prvi put na stazi s roditeljima: 'Ona je toliko uživala, svaki put jedva čeka ići nazad na stazu'
Vidi originalni članak

Švicarci Sascha i njegova supruga Fatima veliki su obožavatelji zimskih sportova, a njihovi su videi sa skijaških staza postali viralni kad su počeli snimati svoju jednoipolgodišnju djevojčicu

- Obožava svoju dasku, ne mogu vjerovati koliko je brzo napredovala - napisala je Fatima, koja uživa snimajući supruga i kći kako uče na snijegu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Malena se oduševila kad sam prvi put donio snowboard u stan iz podruma. Odmah je stala na njega i željela da ju vozim. Nakon par mjeseci dobila je za Božić svoj prvi snowboard - kaže tata.

Malena nisam na stazu ne ide bez svog bijelog medvjedića, a tata ju je učio voziti tako što ju je vukao na snowboardu prvo, a zatim kad je stekla ravnotežu, roditelji su je pustili malo i samu.

@sascha.mth First snowboard sessions with the little girl 👧🏻🏂 #18months #snowboarding #snowboardingtoddler #schweiz #switzerland #foryou #winter ♬ The Thrill - Wiz Khalifa & Empire Of The Sun

- Ovakve uspomene su mi najdraže. Ona je toliko uživala, svaki put jedva čeka ići nazad na stazu. Ne mogu vjerovati da već ima godinu i pol - napisao je Sascha uz jedan od videa. 

Video gdje se malena prvi put spušta s tatom pregledan je više od 22 milijuna puta, a većina pratitelja u komentarima oduševljena je obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO Trogodišnja Amerikanka Ellery prvo je naučila daskati na snijegu pa tek onda hodati

- Odlično je da ste počeli tako rano, malena će biti nepobjediva kad naraste - samo je jedan od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • francek79 04.03.2023.

    Ima godinu dana, a skija već tri i pol.

  • purgerk@ 04.03.2023.

    Predskolarci bolje racunaju

  • Bojleri končar 80L 04.03.2023.

    Ovo bi i Antitovar smislenije napisao

Komentiraj...
Vidi sve komentare