To je to što me zanima!

Djevojčica u Španjolskoj bacila poruku u boci - dobila odgovor!

Poruka u boci, koju je bacila znatiželjna četverogodišnjaka u Španjolskoj je u manje od mjesec dana stigle u ruke para usred Moskve. Neobično putovanje završilo je velikom srećom djeteta
Vidi originalni članak

Četverogodišnja Britanka Taylor Powel je bacila poruku u boci u koju je stavila svoju fotografiju i broj telefona svojeg tate, sve u želji da otkrije gdje će boca završiti i hoće li joj se itko javiti.

- Ako pronađete ovu fotografiju, molim vas da odgovorite sa svojom fotografijom i napišite iz koje ste zemlje - napisala je u poruci. 

Dvadeset dana nakon što je bacila poruku u boci u more u Santa Susanni blizu Barcelone, tata Ritchie je dobio poruku od mladog para Sashe i Alex, piše britanski Sun

Napisali su da su pronašli bocu u moskovskoj rijeci i poslali fotografiju Taylorine poruke s potpisom 'Iz Rusije s ljubavlju'.

- Taylor je oduševljena time što se boca pojavila u Moskvi. Za nju je to čarobno - izjavio je  Ritchie iz Weston-super-Marea u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Stručnjak za oceane, dr. Adrian New, rekao je da je moguće da je boca prenesena kroz nemirno more oko Španjolske, pokraj Škotske, preko Baltika i Rusije - ali put bi trebao trajati mnogo dulje.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • budalajlama 15.07.2019.

    Čudno, obično lažljivci imaju veći razmak između dva prednja zuba. Ne vidim jedino mamin osmjeh.

  • 03.07.2019.

    Možda to ima veze sa ovom Ruskom podmornicom što je imala havariju

  • Riesige Eier 03.07.2019.

    .... i onda ljudi sletješe na Mjesec... bla bla bla

Komentiraj...
Vidi sve komentare