To je to što me zanima!

'Je li to moguće? Prijatelj (30) mi je rekao da nikad nije vidio ženu s intimnim dlakama'

Kada je to čula, Kirstie Mercer se rastužila jer je shvatila da u današnje vrijeme doslovno ništa nije sveto, čak ni jedan dio tijela koji definira ženu onakvu kakva je rođena
Vidi originalni članak

Kirstie Mercer ostala je zapanjena nakon što je jedan prijatelj priznao da nikada nije vidio ženu sa stidnim dlakama.

Kirstie koja se nikad nije sramila svojih stidnih dlačica, sjeća se točno onog dana kad se počela depilirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imala sam 15 godina, a djevojke u školi govorile su o depilaciji tih dijelova jer su dečki mislili da je to ružno. Do tog trenutka bila sam ponosna svojim novim stidnim dlakama zbog onoga što su one predstavljale, a to je dobrodošlica u ženski odrasli svijet - počela je priču Kirstie.

Ali, bez obzira na to, ona je više željela impresionirati dječake njenih godina, pa je brzo razvila osjećaj 'gađenja' prema tim dlakama.

Nešto više od deset godina kasnije, pričala je sa svojim prijateljem koji joj je pričao o djevojci s kojom je nedavno počeo spavati. U razgovoru joj je otkrio kako ta djevojka ima cijeli 'grm stidnih dlačica'.

- Nikad to prije nisam vidio na curi - dodao je.

Kirstie se šokirala kako njezin prijatelj od 30 godina nikada nije naišao na ženu sa stidnim dlakama. Ona se tada rastužila jer kako kaže, danas doslovno ništa nije sveto, čak ni jedan dio tijela koji definira ženu.

Istraživanja tvrde kako uklanjanje stidnih dlačica postaje sve više norma u Australiji, posebno tijekom posljednjih 20 godina. Međutim, žene se depiliraju dolje još od drevne Grčke i Egipta.

Naravno, motiv je u to doba bio puno praktičniji, zaustaviti širenje stidnih ušiju dok su danas povećavanje atraktivnosti, čistoća i zadovoljstvo partnera i dalje glavni razlozi za ovakvu depilaciju. A, ovih je dana puno lakše tu nesvjesnu odluku učiniti trajnijom, jer lasersko uklanjanje dlaka postaje norma.

Kad su u nedavnoj studiji Journal of Sexual Medicine pitali muškarce kako preferiraju svoje partnerice, 60 posto njih odgovorilo je 'bez dlaka', piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ewoks 15.12.2020.

    Nema ljepše od dlakave pice!

  • Dr.Gonzo. 09.10.2020.

    Volim da je obrijano i glatko kao bebina guza, da mi te dlakurde ne upadaju u usta. Ja si takoder ne dopustam da sam dolje dlakav kao majmun...

  • sljastrava 09.10.2020.

    Kad su sve obrijane,kako će vidjeti🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare