To je to što me zanima!

Do sad nespojivo stvara 'mrak' makeup efekte

Sjaj se, osim na gornjim kapcima, po diktatu vizažista seli i ispod donjih trepavica. Svijetla i metalik sjenila se mješaju i to obrnutim redom
Vidi originalni članak

Svjetlucavo sjenilo otvara oči, a suprotno dosadašnjem pravilu - da se uvijek nanosi na gornji kapak - ove sezone hit je i sjaj ispod oka. Odaberite boju prema želji i prstom nježno nanesite ispod donjih trepavica da oči uvijek budu izražajne. Izgled "zaokružite" malom količinom ružičastog ruža. Za noćni look, vizažisti  savjetuju miješanje svijetlih i metalik boja sjenila. Ružičasta ili ljubičasta boja nanose se na unutrašnji kut oka pa po cijeloj očnoj kosti. Uza samo oko i na kapak ide metalik sivo ili smeđe sjenilo, a za vamp-izgled nanesite ga i na donjem kapku. Tankom crtom povucite tuš na gornjem kapku, dva sloja maskare, a iznad same šarenice možete staviti i nekoliko umjetnih trepavica. Dovoljne su četiri za glamurozan izgled.

PRAVA I ZDRAVA DUŽINA NOKTA: Ove sezone dužina noktiju ograničena je na 2-3 mm iznad jagodice prstiju. Nova dužina spriječit će i lomljenje usred rasta, kao i poteškoće pri radu.

ZLATNI LAK NA CIJELOM NOKTU: Dizajneri diktiraju i boju lakova - zlatna i tamnoljubičasta za proljeće. Lakira se cijeli nokat, a imajte na umu da svjetlucavi dulje traju od mat lakova.

MIKS ZA KREMASTI IZGLED: Kremaste usne dobit ćete nanosite li prvo ruž pa sjajilo. Današnji proizvođači nude takve proizvode kao 2 u 1. Možete birati različite kombinacije ili stvoriti svoje.

KOREKTOR ZA LJEPOTU USANA: Umjesto olovke za usne, na područje oko njih utapkajte korektor. Tako ćete lako definirati usne i nanijeti ruž, a izbjeći ćete i mogući kontrast ruža i olovke.

SUPROTNO SE PRIVLAČI: Pokušajte s jarkim, crvenim ružem kao podlogom. Višak obrišite maramicom, pa na donju usnu nanesite blijedoružičasto sjajilo za puniji izgled.

SREDINA USANA SE POPUNJAVA: Za puniji izgled usana, osim svjetlijeg sjajila, na sredinu donje usne možete staviti i vrlo malo shimmera, svjetlucavog pudera ili rumenila.

OBLIK ČETKICE ODRŽAVA BOJU: Preplanuli ten osvježite s malo bronzera. Nanesite ga u maloj količini na čelo, nos i jagodice. S četkicom u obliku kupole držat će se na mjestu.

OČI NOSE PLAVU BOJU NEBESKIH NIJANSI: Ove sezone in su i smokey plave oči, nijanse boje neba. Mora biti mat i kombinira se s nježnim bojama usana.

SAVRŠENSTVO: Smiješite li se dok nanosite rumenilo, nanijet ćete ga na pravo mjesto - vrh jagodica. Bronzer ne smije biti pretaman ili previše narančast, a za sjaj na njega stavite malo ružičastog rumenila.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • andariel 09.04.2009.

    Reko bi moj ujo, i ja bi bil dobar pičok da sve to nabacam na sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare