To je to što me zanima!

Doba chatanja: Durex kreirao prvi emotikon za sigurni seks

Mladi parovi u moderno doba se zavode, komuniciraju i odražavju veze putem chatanja, a emotikoni govore više od riječi. Sada nas stiže i emotikon za seks
Vidi originalni članak

Emotikoni su danas zamijenili riječ u komunikaciji mladih, osobito u ljubavnim pitanjima, pokazalo je istraživanje branda Durex. Prema njemu. 80 posto mladih u dobi od 18 do 25 godina tvrdi da se jednostavnije izražavaju putem emotikona, a 84 posto njih tvrdi da im je ugodnije razgovarati o seksu pomoću njih.

Emotikoni su ključni za povezivanje mladih parova te istraživanje sugerira kako je stvaranje službenog emotikona koji će označavati siguran seks važno kako bi se zaštita unijela u komunikaciju. Upravo je zato Durex ususret Svjetskom danu borbe protiv AIDS-a lansirao kampanju kojom poziva na stvaranje prvog službenog, međunarodnog emotikona koji će simoblizirati siguran seks.

Takav će emotikon omogućiti mladima da prevladaju neugodnosti u raspravama o sigurnom seksu, potaknuti razgovor i podići svijest o važnosti korištenja kondoma u zaštiti od spolno prenosivih bolesti, uključujući HIV i AIDS. Durex poziva ljude da koriste i dijele hashtag #CondomEmoji kao podršku sigurnom seksu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mercedes s klasa 20.11.2015.

    moj emotikon je tvrd ko kamen

  • Cana ti prebio huligana 19.11.2015.

    Nema sigurnog seksa dok se ljubimo bez mogucnosti zaštite. Razne se bolesti mogu prenijeti preko znoja iz kože, preko krvi i sline iz usne šupljine kao i preko drugih izlucevina iz našeg organizma. Kondomom ceš se zaštititi samo kod prostitutke jer ti ona nece dozvoliti da se dodirujete i ljubite.

  • Fenix7 19.11.2015.

    Sve u emotikonima, bez riječi. Super slatko. Onda kad nakon 5 godina braka i dvoje djece skužiš da ti je partner nepismen i beskoristan, te da te posvuda samo sramoti, pošalješ mu zahtjev za rastavu braka u emotikonima. Jer drugačije ne razumije.... Već imam osmišljen obrazac, ali za sad štitim autorska prava. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare