To je to što me zanima!

Dobar ulov u second handu prije deset godina za ovu ženu bila je Balenciagina haljina-vjenčanica

Amerikanka Monica Sallay voli vintage stvari, a jednom je prilikom slučajno nabasala na Balenciaginu haljinu iz 2006. godine te je za malu lovu kupila u njujorškom dućanu koji prodaje donacije
Vidi originalni članak

Činjenica je da se u dućanima sa second hand odjećom te onom koju ljudi doniraju može danas pronaći sve i svašta, a dobar ulov imala je i Monica Sallay koja je prije desetak godina kupila kreaciju Balenciage.

Dizajnirao ju je Nicolas Ghesquière (danas je kreativni direktor ženskih kolekcija Louis Vuitton) i to za sezonu jesen 2006.

POGLEDAJTE VIDEO: Dizajner Boris Pavlin u radu koristi tehnike Visoke mode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je Monica planirala vjenčanje, prije par godina, shvatila je da nema potrebe ići u novi shopping - njezina je vjenčanica već u ormaru, napisala je na svom Instagramu.

Tako se odlučila za prekrasnu bijelu kratku haljinu koju je kupila sasvim slučajno. Svadba je bila u ljeto 2019. godine.

GLAMUR U MALOM Uloga večernje torbice: Treba biti super lijepa, ali i praktična

Inače Monica voli otkrivati ovakve modne dragulje u second hand dućanima, pa je tako jednom prilikom nabasala na odličnog Jeana Paula Gaultiera iz 1995. godine.

OUTFIT DANA Modni dodaci jarkih tonova na laganu bluzu animalnog motiva

'Upecala' je s vremenom i vintage stvari s potpisom Issey Miyakea i Comme des Garçons, također rijetke primjerke ovih konceptualnih japanskih modnih brendova. 

POGLEDAJTE VJENČANJE U NAŠEM SERIJALU 'EKSPERIMENT': 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare