To je to što me zanima!

Dobitna kombinacija za jesen - štikle i hlačice, maksi i mini...

Tunike jarkih boja, vrećasti džemperi na skinny traperice, kožne hlače i ležerne veste te maksi suknje uz mini sakoe ono je što se traži na ulicama ove jeseni
Vidi originalni članak

Vole se maksi i mini

Ove će se jeseni nositi kombinacije prijašnjih trendova, koje treba odabrati s obzirom na stil i ono u čemu se netko osjeća udobno. Za svakodnevnu eleganciju odjenite maksi suknju u nježnim, svjetlijim tonovima i mini sako u tamnijoj boji.

Dvije udarne boje

Jarke boje bit će osobito popularne ove jeseni, a siguran modni recept je odabrati jedan odjevni komad u jakoj boji koji će naglasiti cijeloukupnu kombinaciju. Ljetni trend spajanja ružičaste/ljubičaste s crvenom se nastavlja, a možete ga kombinirati s crnim hlačama.

Kratke hlačice

Umjesto suknje odjenite kratke hlačice u kombinaciji sa štiklama, majicom i sakoom. Ova kombinacija može biti istovremeno ležerna, poslovn aali i primjerena večernjem izlasku.

Kožnim hlačama ležernost daje vesta

Odjevni predmeti od kože idealni su za zimu jer vas griju i istovremeno su lagani, no kako bi izbjegli suviše rockerski izgled kombinirajte kožnate hlače s tankim vunenim vestama i kardiganima koje će "omekšati" look.

Uske traperice

Već nekoliko sezona skinny traperice iznimno su popularne, a tako će biti i ove jeseni. Uz njih izvrsno pristaju široke i vrećaste tunike i džemperi.

Ljetne haljine i dalje se nose

Svečane ljetne haljine, posebno kratke, nastavite nositi, no ispod njih odjenite običnu majicu u crnoj ili bijeloj boji dugih rukava, ovisno što vam više pristaje uz boju haljine. S bojom majice kombinirajte cipele i torbicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lolita22 28.09.2011.

    fora

  • glorijax 28.09.2011.

    a kaj nose ozbiljnije dame koje još k tome nemaju 40 kila s krevetom?

  • blondDoubleD 28.09.2011.

    prekrasno mi je ovo na 2. slici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare