To je to što me zanima!

Dobro odijelo znači super kroj, dobar materijal i neutralnu boju

Kompleti sakoa i hlača najpraktičniji su kad ih možemo nositi i na traperice, odnosno razne veste i majice, no prije svega treba znati kroj i formu te odabrati komade koji vam savršeno pristaju
Vidi originalni članak

Kupnja odijela jedno je od onih iskustava koje zahtijeva dobru pripremu. Obratite pažnju na nekoliko stvari - kako vam pristaje kroj, koja je boja te sami stil odijela.

Razmislite kakvo odijelo želite

Prije odlaska u dućan, bilo bi dobro razmisliti o kakvom tipu odijela se radi.

 POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svijet odijela danas ima razna rješenja, no prije svega treba dobro definirati - uski ili širi sako, hlače do gležnja ili moderne, nešto kraće, dvostruko ili jednostruko kopčanje, karirano ili jednobojno. 

OUTFIT DANA Sivi minimalizam uz klasičan kaput i velike bijele tenisice

Ključna stavka odijela je način na koji vam pristaje

- Način na koji vam kroj stoji je jedan od najvažnijih detalja - komentirao je vlasnik modne kuće za proizvodnju odijela, Tony Spear, za The Manual.

Bitan je i materijal, a ako vam je kroj loš, sve skupa se još više ističe i to na negativan način. Vuna i njezine mješavine klasika su u svijetu odijela.

STATEMENT KREACIJE Izložba o 'it' torbama: Od Fendi baguette do starih LV kovčega

Tamno plava ili siva

Ove nijanse su pun pogodak, ako niste sigurni ili profić u kupovanju odijela. Ukoliko se radi o nužnim odijelima, nijanse tamno plave i sive, koja može imati pod-tonove tamno ljubičaste, plave ili zelene, najbolje su opcije.

Pod-nijanse sive ovise o tome koja vam boja inače odgovara.

FUTURISTIČKI DIZAJN Balenciagina kolekcija nakita inspirirana oceanom i fosilima

Odijelo po mjeri

Ako odijelo nosite ponekad, dobra je i nešto jeftinija varijanta, no ako je to vaše svakodnevno odijevanje, najbolje je napraviti ono po mjeri.

Naime, dizajneri rade i po dvoje hlača plus sako, kako bi olakšali svakodnevno kombiniranje, a preporuka je i imati slične tonove odijela, kako biste mogli imati više kombinacija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare