To je to što me zanima!

Dojadili su mu "kradljivci" pa je napravio zaštitu za Nutellu

Nijemac Daniel Schobloch velik je ljubitelj Nutelle, a to je rezultiralo i sjajnim izumom - protuprovalnom zaštitom za one koji mu stalno kradu žlicu po žlicu
Vidi originalni članak

Lokot koji čuva "blago" Nutelle svakako je originalna ideja, ali i isplativa - uvjerio se Nijemac Daniel Schobloch kojem je ideja za izum pala na pamet nakon što su mu ukućani stalno krali omiljeni namaz. Navečer bi ostavio punu staklenku, a za doručak bi ga dočekala gotovo prazna. Nije bilo druge - izradio je sigurnosnu bravu s ključem koji ima jedino on, piše Huffington Post.

Brava je sastavljena od akrilnog poklopca i lokota, a Daniel priznaje kako je izum nastao iz šale. Ipak, kao šalu ga ne doživljava na stotine ljudi koji su naručili njegovu zaštitu preko eBaya, a osobito je korisna za roditelje s malom djecom.

screenshot/eBay

Zaštita se može naručiti preko njemačkog eBaya, no izumitelj je najavio kako u budućnosti planira i pregovore s trgovačkim lancima o puštanju njegovog izuma na masovno tržište. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • šaptačica 01.09.2015.

    meni ta Nutella uopće nije napeta....

  • neIy 01.09.2015.

    haha dobra ideja a nekako mi to poznato ,nestane do jutra :)

  • 👫💏💑Slatko volim H.👫💏💑 01.09.2015.

    najbolje je doma sam napravit, znam od kud lješnjake nabavim, kakao itd ...samo malo vremena i truda treba, inače je sve to kemija koja se sa godinama skuplja u čovjeku i koja onda negdje nekom bolešću se aktivira, jeo sam sve te kemije kao klinac ( jer nisam znao što, kako itd, i naravno jedeš ono šta imaš doma ) , ali već 5 godina ne jedem to i osjećam se super, rafinirani šećer vam je najveće zlo uz sol koja se nalazi u sve većim brojem namirnica, organizam treba čistit povremeno, ali to je već sad neka druga priča, koga zanima napišem mu u inbox

Komentiraj...
Vidi sve komentare