To je to što me zanima!

Dok je bila u komi, muž ju je prevario s mamom i u braku su

Brazilka je nakon operacije i moždanog udara završila u komi i provela u bolnici gotovo tri mjeseca. Suprug i majka nisu je ni posjećivali u bolnici, jer su uživali u - ljubavnoj aferi
Vidi originalni članak

Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo iz Brazila tvrdi da je muškarca iz snova upoznala kad je imala 25 godina. Bio je deset godina stariji od nje i jednostavno su se zaljubili. Vjenčali su se 2013. i nakon godinu dana i jedne komplicirane trudnoće dobili su i sina, kojem je sada šest godina.

No, bajka se raspala 2017., kad je ona pretrpjela moždani udar nakon barijatrijske operacije za regulaciju hormona. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pamela Anderson nakon 4 propala braka i dalje vjeruje u ljubav

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kamylla  je pala u komu i provela na intenzivnoj njezi punih 78 dana, a umjesto da to okupi njezinu obitelj oko nje, njena joj je majka 'ukrala' supruga i na kraju se – udala za njega. 

- Dok sam ja ležala u komi, moja je majka, a ne mogu je više ni zvati majkom, uselila kod nas kako bi pomogla mužu da se brine o mom sinu, koji je tada imao 4 godine. Kasnije sam saznala da me u četiri mjeseca koliko sam provela u bolnici između života i smrti bivši suprug posjetio samo dva puta, a majka ni jednom - priča nesretna žena.

Kad se probudila iz kome, po nju je došao njezin otac i prenio joj poražavajuće vijesti, nakon što je i sam saznao da njegova supruga ima ljubavnu aferu. 

Saznavši za dvostruku izdaju, doživjela je najgoru bol u svom životu. Osjećala se kao da joj je bol probola srce, preplavljena mješavinom 'razočaranja i nevjerice'. 

Mlada majka kaže kako je oduvijek imala vrlo kompliciran odnos sa svojom majkom koja je samo 20 godina starija od nje, tvrdeći da se majka s njom počela 'natjecati' dok je još bila tinejdžerica. No, odbivši vjerovati da se to moglo dogoditi, nazvala je mamu i suočila se s njom. Majka joj je tada potvrdila sve što je čula i u lice rekla da je 'vrlo sretna sa svojim bivšim zetom'. 

Štoviše, njih dvoje razmeću se svojom vezom.

- Nedavno sam saznala da moja majka želi proslaviti godišnjicu njihove veze 2. ožujka, dakle, čak ni ne skriva da su počeli vezu dok sam još bila u bolnici – kaže. Majka i njen bivši suprug kasnije su se i vjenčali. 

Njen sin viđa oca nekoliko puta tjedno, po nalogu suda i  Kamylla je bijesna što mora biti izložen  tako otrovnoj  situaciji, no ne može protiv toga. Ipak, Kamylla kaže da je uspjela sve prebroditi, pa se već 10 mjeseci viđa s drugim muškarcem. Sada se usredotočila na tu vezu i svoj odnos sa sinom i kaže da su doslovno savršeni, piše The Sun. 

Kaže kako joj je i njen otac velika podrška. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 01.10.2020.

    Varati ženu s punicom znači da se hitno moraš javiti na psihijatriju i uzimati malo jaću terapiju , s tim da te godinama ne puštaju vani . 

  • crna žena 01.10.2020.

    Nisu ni jednom ni drugom sve daske na mjestu, (mislim na mamu i supruga)

  • kicovz 01.10.2020.

    Nadam se da će ti bog nešto jako ljepo spremiti u životu da budeš sretna

Komentiraj...
Vidi sve komentare