To je to što me zanima!

Domaći sirupi: Evo kako ih sami možete napraviti, kako ih čuvati i koji najbolje osvježavaju

Voće treba dobro oprati i iscijediti u sokovniku ili izmiksati. Ako nemate sokovnik, sok iscijedite gnječenjem usitnjenog voća. Nakon otvaranja čuvajte ga u hladnjaku
Vidi originalni članak

Ako želite biti sigurni da u organizam unosite zdrave vitamine, pripremite domaći sirup. Za njihovu pripremu ne treba vam puno vremena ni sastojaka, a mogu se napraviti od bilo kojeg sezonskog voća, pa čak i od kombinacije voća. Nemaju konzervanse, dodatna bojila i arome, pa im je nutritivna vrijednost značajna. Tako produljujete prisutnost biljaka u svojem jelovniku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare