To je to što me zanima!

Donatella Versace režira svijet glamuroznih mikro minica

Majstorica glamura kombinira vrlo kratke suknje sa strukiranim sakoima naglašenih ramena i vestama inspiriranima američkim ragbijem, a od detalja očiti su njezini zlatni ukras, dio Versaceovog DNA.
Vidi originalni članak

Donatella Versace kraljica je luksuznog seksi glamura i njezina je silueta izuzetno naglašena. Moć figure ona naglašava snažnim ramenima, mikro minicama, visokim čizmama i obaveznim remenom na struku. Iako su večernji komadi, poput srebrnih i haljina posutih blistavim aplikacijama, njezina stilska poslastica, Donatella odnedavno sve više u kolekcije uvodi i dnevne komade te se u novoj sezoni inspirirala prugastim ragbi vestama.

No, oni su u njezinoj režiji također strukirani. Istovremeno je ubacila zlatne detalje i kopče, kako bi ostala vjerna svom omiljenom stilu osamdesetih.

Čak i pletenina ovdje djeluje seksi, u kombinaciji s visokim čizmama i mikro suknjom. Donatella se na svoj specifičan način ubacuje u trend vesti i casual gornjih dijelova za svaki dan.

Kad večernji izlazak ima prizvuk sedamdesetih, Versace predlaže varijantu s velikim sunčanim naočalama i transparentnom haljinom optočenom kristalima.

Metalizirane teksture već godinama su dio Versaceovog opusa, još od kad je Gianni supermodele odjenuo u srebrne haljine koje delikatno sjedaju na tijelo i prate siluetu.

Forma strukiranog sakoa naglašena je remenom, a dojmu moćne figure doprinose i široka ramena s velikim jastučićima. Očito je da ovaj trend iz osamdesetih ne ide nigdje, već je postojan na mnogim pistama.

Lepršave haljine inspirirane negližeom Donatella pretvara u elegantne večernje kreacije s volanom. Iako voli ukrašavanje, koristi priliku kako bi uvjerila publiku da i ona zna napraviti nešto jednostavno.

Bijele čizme koje podsjećaju na omiljeni modni dodatak astronauta evociraju šezdesete i space-age vrijeme. Nezaobilazna minica ima oblik volana, lepršava je i nalik na školske uniforme.

Vesta može, ali pod jednim uvjetom - neka je strukirana, poručuje Donatella, ovdje inspirirana sportskim trendovima.

Koža je simbol luksuza, a kako bi i glamurozni okvir bio opravdan, tu su detalji u boji zlata. Versace ima prepoznatljivu Meduzu koja se stilski spominje posvuda, naročito na modnim dodacima poput torbica i remenja koji će ubrzo postati neki od najtraženijih detalja na svjetskom modnom tržištu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rafo 22.02.2020.

    Mini i mikro suknje su super, ali ne na ovakvim mršavim nogicama.

  • muskarac 22.02.2020.

    nikad nisam bila neki ljubitelj ali ovo je grozno..dosadno i bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare