To je to što me zanima!

Draga Milana: Muž ne želi seks, a ljubavnik me vara

Muž i ja se već dugo ne seksamo. Bila sam povrijeđena pogotovo nakon što sam otkrila da se samozadovoljava. Ušla sam u vezu s kolegom..
Vidi originalni članak
Draga Milana,
deset godina sam u braku i imam dijete. Muž je pet godina mlađi od mene, a u vezi smo još od srednje škole. Povezale su nas emocije i zajednički interesi. Prije pet godina pokrenuli smo i zajednički posao iako još radimo i u tvrtkama. Možda sam imala više sreće od muža zato što sam ubrzo nakon fakulteta pronašla dinamičan i dobro plaćen posao, a on je često mijenjao poslove i radio u tvrtkama koje su propadale. Tijekom braka puno smo putovali i izvana se naš život činio idealnim. No to je bila samo kulisa za javnost - jer se muž i ja već dugo ne seksamo. U početku sam bila vrlo zbunjena, pa povrijeđena. Pogotovo kada sam otkrila da se kraj mene žive, zdrave i raspoložene samozadovoljava u kupaonici. Pitala sam ga što je s našim seksualnim životom. Rekao je kako nema potrebu. Očito je ima, ali ne sa mnom. Kako nevolja uvijek nađe društvo, počela sam vezu s kolegom. Veza je tjelesna i najčešće se nalazimo nakon što se isprazne uredi, u zahodu, posvuda, što našim susretima daje draž uzbudljivog i zabranjenog. On me izrazito uzbuđuje, a očito i ja njega. Veza mi je dugo bila ispušni ventil, no kada mi je počeo pričati kako je spavao s kolegicom iz tvrtke dok su bili na službenom putu, osjetila sam silnu ljubomoru. Zapravo sam shvatila da sam se zaljubila u njega i bila sam spremna zbog njega prekinuti farsu svog braka. Njemu takvo što nikada nije palo na pamet. Ne skriva da obožava naš seks, ali nikada ne govori o tome da me voli i da želi biti sa mnom. On je i cijelo vrijeme u vezi koja je, kad mu je djevojka ostala trudna, prerasla u brak. I sve to u vrijeme naše veze. Ostavila sam ga na kraće vrijeme, ali sam mu se vratila jer je zaljubljenost bila prejaka. Dijelim ga sa ženom i s tom kolegicom s kojom se seksa u inozemstvu. Tada je puknuo grom iz vedra neba - netko je javio mužu da se viđam s nekim s posla. Muž je poludio. Inzistira na razgovoru i traži istinu. Ne znam trebam li nakon 15 god., zbog djeteta, imovine i vremena koje smo proveli zajedno, razoriti brak.

Odgovor:
lmate muža koji nije za seks i kolegu koji je samo za seks. Je li vaš brak farsa samo zato što nema seksa u njemu? Možda ste ga prestrogo osudili. Magnetska privlačnost među ljudima ne mora se nužno dogoditi samo radi ljubavi. Ljudi se mogu voljeti aseksualno i ne voljeti seksualno. Mislim da ste kolegu i sami “doktorirali”, dobro upoznali i da vam je jasno da će veza s njim trajati koliko će vam seks s njim biti zanimljiv - ni dana dulje. I nikad neće biti više od tih vaših seksualnih radnji u uredima i zahodima. Jako lijepo, ali uglavnom ne traje dulje od devet i pol tjedana, što smo vidjeli u istoimenom legendarnom filmu. A nije baš ni osobito moralno. Moralno gledajući, vaš ljubavnik je prava emotivna ruina, koja ne voli nikog, osim sebe, dakako. Ali ruševine na mjesečini katkad su lijep prizor. Budite manje kritični prema “farsi svog braka” jer to što imate s ljubavnikom zapravo je farsa. Ne bih mužu govorila o odnosu s kolegom ništa. To je samo seks, ono što je vaš muž tako bezbrižno zapostavio u braku. Niste mu dužni reći što radite s libidom dok on masturbira u kupaonici. Pametan muškarac morao bi to znati da ćete seksualne aktivnosti, ako ih nemate u kući, potražiti izvan kuće. Oprezno baratajte brakom jer čini mi se da nešto ipak vrijedi, a ljubavnika ne idealizirajte, nego ga samo iskorištavajte kad vam paše i koliko vam paše. Isto to on čini i vama. Nažalost, i još nekim ženama osim vas.

SLJEDEĆE PITANJE: UDATI SE ZA LIJEPOG I BOGATOG ILI NE?
Idi na 24sata

Komentari 5

  • dobrad66 23.07.2010.

    će da uzmeš konopče i nađeš prvo krivo vrbo da se bre obesiš kad te neće niko

  • Lecter 23.07.2010.

    Očito se gđa. loše seksa!!

  • Opaka Salpa 23.07.2010.

    ajme kad već izmišljate priče, barem se potrudite da budu malo više uvjerljivije

Komentiraj...
Vidi sve komentare