To je to što me zanima!

Draga Milana: Trudna sam zbog neopreznog seksa...

Imam 19 godina i na benzinskoj postaji sam upoznala mladića koji mi se svidio. Spavali smo skupa i ja sam ostala trudna. Trebam li mu to reći ili ne?
Vidi originalni članak

Draga Milana

Ostala sam trudna nakon neopreznog seksa

Ne znam što da radim. Imam 19 godina i ljetos sam se spetljala s jednim dečkom, kojeg sam upoznala na benzinskoj postaji gdje sam prala stakla. Svidjeli smo se jedno drugom i vrlo brzo pao je i seks. Sve je to bilo potpuno površno. Sada, nakon mjesec dana, doznala sam da sam trudna. Ne znam kako da mu to kažem, imam osjećaj da bi se on na to potpuno oglušio - više i nismo u kotaktu. Abortus mi ne pada na pamet, a on bi me sigurno tražio da pobacim. Što da radim?

Odgovor

Ipak ga kontaktirajte i recite mu što se dogodilo, ali želju da pobacite, čak i kada bi je on iskazao, nemojte mu ispuniti, s obzirom da vi ne želite abortus. U redu je da zna istinu, a možda se prema njoj i postavi drukčije nego što vi pretpostavljate. Sada je prekasno za priče o sigurnom i nesigurnom seksu, kao i kontracepciji, premda je fascinantno koliko se još i u 21. stoljeću, kada zaista postoje načini da se žena zaštiti od trudnoće, često događaju neplanirane trudnoće. Pred vama je neki sasvim novi život na kojeg možda i niste psihički spremni, ali mislim da je odluka da ne pobacite dobra i – hrabra. Nadam se da imate oko sebe ljude - obitelj, prijatelje, koji će vam u novonastaloj situaciji biti podrška.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ovca007_1 04.11.2010.

    Samo jos fali da je pitala tog maldica, hoce li joj uturiti crijevo, da napuni, i eto desilo se. Pa koja je motivacija za pisanje ovakvih sranja?

  • Ovca007_1 04.11.2010.

    Dragi Lastane! Trebam li ti reci ili ne, ali ovaj tekst je sranje! I to kroz gusto granje.

  • null7 30.10.2010.

    viš kako te milanica savjetuje ucijeni ga dok još imaš vremena...štaćeš ti si nevina prala stakla dok on manijak se nije pojavio....cccccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare