To je to što me zanima!

Dupin se voli igrati, a mačak maštovito zavodi

Smijeh će dodatno povezati parove, a ne zaboravite ni zavodljivu moć mačka. Zavedite partnera kao da vam je prvi put u krevetu
Vidi originalni članak

Najviše A: DUPIN
Zaigrani dupini vole zabavan, ali i nježan seks. Spontani su i ne brinu se za posljedice, a u predigri uživaju jednako kao i u vođenju ljubavi. Krevet je njihovo igralište, a nadahnuće mogu potražiti u seks-shopu.

Najviše B: JELEN
Rijetko kad učinite prvi korak. Radije čekate da budete osvojeni. Senzualni ste u krevetu, a partnerov glas i miris jednako su važni kao i način na koji vas dotiče.
Savjet - začinite seks povezom preko očiju.

Najviše C: LABUD
Labudovima je presudan estetski dojam, osjetljivi su i ne mogu se poseksati s bilo kim. Povjerenje u partnera im je ključno, a libido im varira o raspoloženju. Savjet - uložite u seksi rublje.

Najviše D: MAČAK
Zavodljivi mačak ne podnosi dosadan seks ni rutinu. Uživa u lovu, zavođenju i predigri jer je osjetljiv na dodir, osobito kad pomiče granice. Savjet - pogledajte i “prepišite” iz erotskih filmova.

Najviše E: TIGAR
Dominantni tigrovi vole imati kontrolu nad partnerom. Odlučni su i znaju što žele. Strastveni su i ništa ne može ugušiti njihovu želju. Savjet - otvoreno pitajte partnera o maštarijama i bacite se na posao.

Nitko ne postaje životinja u krevetu preko noći, napominju stručnjaci - za to je potrebno mnogo vježbe, otvorene komunikacije i opuštenosti koju nije uvijek lako postići. Ako se osjećate seksi i mislite seksi, tako ćete se i ponašati. Kako bi vođenje ljubavi postalo nepresušan izvor zadovoljstva, stručnjaci predlažu partnerima da od svake životinje uzmu ono najbolje. Dominantni tigrovi lako uzimaju ono što žele i ne stide se pokazati što vole. Komuciraju otvoreno s partnerom, a libidimo im je teško ugasiti. Prije svega muškarci od partnerica žele u krevetu sposobnost samouzbuđivanja, pokazalo je američko istraživanje.
- Mnoge žene vjeruju da je posao muškarca da ih pripremi na seks, no oni trebaju pomoć - napominje seksualna terapeutkinja Gloria Brame i objašnjava:
- Nadahnuće za predigru žene mogu potražiti u svemu onom što rade dok su same i razmišljaju o partneru.
Dupinska zaigranost u krevetu pruža ležernost, koja je nužna za eksplozivni orgazam. Kako biste probudili dupina u sebi, nemojte se sramiti neočekivanih zvukova ili nespretnosti pri traženju savršenog položaja. Smijeh će dodatno povezati parove, a ne zaboravite ni zavodljivu moć mačka. Zavedite partnera kao da vam je prvi put i poigrajte se novim elementima. Primjerice, seks ispred zrcala može začiniti situaciju.

>>Odjeća može uzbuditi više od golotinje. Senzualni poljupci preko gaćica, cipele za krevet ili lančić oko struka bude nestašnu maštu

>> Priđite s leđa i iznenadite poljupcima duž leđa. Prislonite se prsima i navedite ga neka se pita kamo ćete s prstima

>>Izmjenjivanje uloga budi uspavani libido. Ako ste plahi, okušajte se u dominaciji - a tigrovi neka prijeđu u nižu brzinu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ieleja 17.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_36011 17.09.2010.

    hm....tigrica sam....

Komentiraj...
Vidi sve komentare