To je to što me zanima!

Dvije trećine razvedenih majka je potaknula na razvod braka

Skoro 67 posto razvedenih sretno je što su im članovi obitelji istaknuli koje su loše strane njihovog partnera i braka jer im je to dalo posve drugačiju perspektivu
Vidi originalni članak

Obitelj ima veliki utjecaj na sve životne odluke pa tako i na odluku o okončanju braka. U skoro 63 posto slučajeva roditelji i braća pomogli su u donošenju odluke, ali ipak najveći utjecaj najčešće imaju majke, utvrdila je studija britanskog odvjetničkog ureda Slater & Gordon provedena na 2007 razvedenih ljudi. 

Dvije trećine razvedenih priznaje da im je upravo majka pomogla da shvate da je ipak vrijeme za razvod braka. U svakom desetom slučaju ta je uloga pripala bratu ili sestri, a šest posto razvedenih priznaje da su ih potaknula njihova djeca, piše Daily Mail

Skoro 67 posto razvedenih sretno je što su im članovi obitelji istaknuli koje su loše strane njihovog partnera i braka jer im je to dalo posve drugačiju perspektivu. Trećina njih bila je nezadovoljna brakom, a 38 posto njih jednostavno nije vidjelo da im brak ne funkcionira dok im netko na to nije ukazao, potvrdilo je istraživanje.  

Oni ipak smatraju kako se partnerova obitelj previše miješala u njihov odnos, a 44 posto ih tvrdi da se nikad nisu slagali s njima. Glavni razlog jest taj što je partner uvijek njih tražio za savjet. 

- Obitelji su postale sve veće zajednice u kojima žive najrazličitije generacije, pa nije ni čudo da roditelji čak iako se ne žele miješati vide što nije u redu u braku njihove djece. Oni im samo žele najbolje, a takvo mišljenje definitivno daje posve drugačiju perspektivu - istaknula je Amanda McAllister, odvjetnica iz ured Slater & Gordon. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • user_388907 20.11.2014.

    Osnovni uvjet za razvod je brak.

  • tihovk 16.11.2014.

    e zato cu se ja razvest, zbog mjesanja drugih, lude i bolesne punice

  • dipsy2010 16.11.2014.

    Mislim da je prije 'svekriva' krivac .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare