To je to što me zanima!

Eko čistač za prozore možete napraviti od samo tri sastojka

Eterična ulja poput lavande, eukaliptusa i ružmarina dat će ugodan miris, a uz to mnoga od njih imaju antibakterijska svojstva, pa su izvrsna za uništavanje bacila koji izazivaju različite infekcije
Vidi originalni članak

Većina površina u kući može se lako očistiti sredstvima koja su vam uvijek pri ruci, kao što su ocat, limun i sredstvo za pranje posuđa. Za čiste prozore vodi za pranje dodajte 250 ml jabučnog octa, 10 kapi eteričnog ulja limuna i 20 kapi eteričnog ulja naranče.

POGLEDAJTE VIDEO: Još jedan recept za eko čišćenje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eterična ulja poput lavande, eukaliptusa i ružmarina dat će ugodan miris, a uz to mnoga od njih imaju antibakterijska svojstva, pa su izvrsna za uništavanje bacila koji izazivaju različite infekcije.

Za razliku od kupovnih kemikalija jeftina su i nisu otrovna.

Ukoliko morate očistiti jako prljava stakla ili ogledala, tada posegnite za soda bikarbonom. Ubacite tri žličice u pola litre mlake vode pa uzmite krpu, namočiste u taj pripravak i krenite sa pranjem.

IZGLEDAT ĆE KAO NOVI Uz samo par sastojaka očistite požutjele jastuke: Ne bacajte ih!

Prednost izrade svoje tekućine za čišćenje je da možete prilagoditi recepta prema potrebi. U svojoj otopini za čišćenje Imate potpunu kontrolu nad kvalitetom i omjerima sastojaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare