Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

7 različitih vrsta ogledala koje bi svi trebali imati u svom domu

7 različitih vrsta ogledala koje bi svi trebali imati u svom domu

Ako se selite u novu kuću ili stan obratite pažnju na to gdje postaviti ogledala. Bilo bi dobro da ih imate što više jer će prostor izgledati luksuznije, naravno, ako za njih imate prostora

1. Ogledalo za kupaonicu

Svatko treba veliko ogledalo u kupaonici za umivanje lica i pranje zubiju. Možete se odlučiti za tanko ogledalo ako imate malu kupaonicu ili se odlučite za ormarić-ogledalo za više prostora za pohranu.

POGLEDAJTE VIDEO: Pas i njegov odraz u ogledalu

Pokretanje videa ...

2. Ogledalo na ulazu

Ogledalo na ulazu je vaša posljednja prilika da provjerite svoju odjeću i šminku prije nego što izađete van. Ako imate prostora, onda uzmite zrcalo u punoj dužini, ali ako nemate, manje zrcalo za gornji dio tijela može biti jednako dobar.

Tri razloga zašto biste trebali imati više ogledala u domu
Tri razloga zašto biste trebali imati više ogledala u domu

3. Ogledalo u punoj dužini

Ovakvo ogledalo najbolje će se uklapati u spavaću sobu. Pomoći će vam da bolje iskombinirate outfite i budete brži u tome pošto vam je odmah pri ruci i ormar. Ogledalo u punoj dužini bitno je za rutinu jutarnjeg odijevanja. Možete nabaviti ono usko koje visi na stražnjoj strani vrata spavaće sobe ili ormara, ili možete uzeti veće ogledalo s lijepim okvirom koje leži na podu i naslonjeno je na zid.

4. Naslonjeno ogledalo

Ako imate mali prostor, razmislite o postavljanju naslonjenog ogledala na zid. Zbog njega će se prostor činiti puno većim, prozračnijim, svjetlijim i otvorenijim. Naslonjena ogledala se mogu nalaziti zaista posvuda. Najčešće dolaze s elegantno dizajniranim okvirom, ali sigurno možete pronaći minimalistički, ravan okvir ako je to više po vašem ukusu.

Uredan dom mogao bi značajno poboljšati mentalno zdravlje
Uredan dom mogao bi značajno poboljšati mentalno zdravlje

5. Ogledalo za komodu

Mnogi ljudi odlučuju držati ogledalo iznad komode za stavljanje stvari poput nakita, cipela i slično. Također tu možete spremiti šalove, trake za glavu i druge dodatke, a zatim ih ujutro staviti pred ovim ogledalom.

6. Ogledalo za šminkanje

Ako ste dovoljno sretni da imate svoj mali kutak za šminkanje, onda tamo definitivno morate instalirati veće ogledalo s led svjetlima.

Kako unijeti proljeće u interijer: Malim promjenama stvorite si veseliji i ljepši dom u tren oka
Kako unijeti proljeće u interijer: Malim promjenama stvorite si veseliji i ljepši dom u tren oka

7. Prijenosno ogledalo

Na kraju, uvijek je korisno imati barem jedno ili dva prijenosna ogledala u kući. Prijenosna ogledala odlična su za šminkanje u pokretu i nanošenje ruža usput ako niste prije imali vremena to učiniti, piše Curated Interior.

POGLEDAJTE 4. EPIZODU DOMA IZ BAJKE