To je to što me zanima!

Eko kozmetika - izumili ruževe i šminku koji će se nadopunjavati

Sve više kozmetičkih brendova se okreće ekološkoj proizvodnji šminke pa tako i francuski brand La Bouche Rouge. On će krajem ljeta proširiti svoju kolekciju i ruževima dodati ostalu eko kozmetiku
Vidi originalni članak

Francuska marka osnovana 2017. godine s ciljem kombiniranja luksuza i trajnosti, La Bouche Rouge, nadograđuje svoju snažnu liniju crvenih ruževa za ponovno punjenje, šireći svoju ponudu na više kozmetičkih proizvoda. Pokretanjem kompletne kolekcije koja sadrži highlightere, sjenila, maskare i još mnogo toga, oni su prvi koji su predstavili kompletnu kolekciju šminke kojom se izbjegava uporaba mikroplastike.

POGLEDAJTE VIDEO: Majka šestero djece šminka i frizira beskućnike

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U originalnoj liniji proizvoda za usne koji se mogu reciklirati dodaje se La Bouche Rouge Le Sérum Noir, maskara koja stiže u spremniku od 100 posto recikliranog stakla. Četkica ili aplikator nema mikroplastike, a umjesto toga izrađena je s ricinusovim uljem, te time daje gustoću i volumenu trepavicama.

Također, Le Khôl Noir eyeliner je 98 posto prirodna formula sa sastojcima poput ricinusovog ulja, skvalena i vitamina E, a dolazi u metalnom pakiranju koji se može reciklirati. Linija za šminkanje područja oko očiju tu ne staje pa tako imamo i set proizvoda za njegu obrva Le Crayon à Sourcil, olovku za obrve i Le Sérum Sourcil, serum za obrve.

Nadalje, linija ima i Universal Compact in Metal, odnosno futrolu za ponovno punjenje proizvoda u kojoj se nalaze proizvodi poput bronzera, highlightera i sjenila. Sastoji se od 100-postotne metalne legure koja se može reciklirati i reciklirane kože, a kućište za šminku može beskonačno puniti sa svim La Bouche Rouge proizvodima.

Futrola dolazi u četiri boje, a to su crna, crvena, krem i čokoladna, a može se i personalizirati. Prašci za ponovno punjenje spremnika uključuju bronzer La Terre, highlighter La Lumière i sjenilo Les Ombres. Ova ekološka kolekcija šminke za jesen/zimu 2020 La Bouche Rouge trebala bi stići krajem kolovoza, piše Insider.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare