To je to što me zanima!

Eko moda s domaćim potpisom: Moderni komadi poput klasične suknje ujedno čuvaju i okoliš

Brend Piki Poma koristi Repreve vlakna te nema potrebe za ponovnom uporabom nafte. U njihovoj proizvodnji smanjuju se staklenički plinovi, a komadi se ne trebaju peglati
Vidi originalni članak

Domaći brend održive mode Piki Poma najavljuje novu kolekciju odjeće izrađene od 100% recikliranih vlakana trajno plisirane apstraktne teksture.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako nastaje muški sako

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bezvremenski modeli su lagani, udobni i nosivi kroz cijelu godinu. Suknja Baal zaigrane voluminozne siluete u kombinaciji s dugim pojasom poput konopa u drugoj boji odlična je za beskrajne transformacije. Haljina Fabela klasičnog dizajna i tankih naramenica može se nositi cijele godine. Haljina Tago može se nositi i kao tunika.

Momi šal ima izražajnu teksturu koja lomi svjetlost do prekrasnog skulpturalnog efekta, bez obzira na to jeste li ga zavezali, zavrnuli, namotali ili presavili. Svi modeli dostupni su u crnoj, bež, crvenoj i sivoj boji.

Osim što su ekološki održivi, komadi nisu predviđeni za peglanje, što je još jedna od njihovih prednosti.

Tu su i modni dodaci poput klompi i torbice ručno rađene od prirodnih veganskih materijala. Kolekcija narukvica rađena je metodom savijanja furnira drveta. Iza brenda Piki Poma stoje Mirna Litović i Ida Babić, koje su iz ljubavi prema prirodi pokrenule priču inspiriranu održivom modom. Koriste Repreve vlakna te nema potrebe za ponovnom uporabom nafte i smanjuju se staklenički plinovi.

MEGA HIT U raznim bojama: Natikače s potpeticom koje idu na večernje haljine, ali i casual traperice

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eho_ 22.07.2021.

    Ovo sa Momi šalom mi je dobra fora 🙂

Komentiraj...
Vidi sve komentare