To je to što me zanima!

Ekološki seks: Čuva okoliš i pali divlje strasti u vama

Ekološki osviješteni to rade u mraku da ne troše vodu, zajedničkim tuširanjem štede vodu, a valjaju se isključivo po ekološki uzgojenoj travi
Vidi originalni članak

Iako seksolozi katkad savjetuju da vodite ljubav s upaljenim svjetlima, ekolozi kažu da treba biti pomalo staromodan i prije seksa ugasiti svjetlo. Tako ćete smanjiti potrošnju struje, a ako baš želite vidjeti što radite, razodjenite se na dnevnom svjetlu.

ZAJEDNIČKO KUPANJE ŠTEDI VODU
Spašavanju okoliša možete pridonijeti i zajedničkim kupanjem ili, još bolje, tuširanjem. Potrošit ćete manje vode, a ako zamagljena kupaonica u vama potakne divlje strasti,možete nastaviti u spavaćoj sobi. Naravno, ne zaboravite zatvoriti vodu.

IGRAJTE SE BEZ PLASTIKE
Plastične seksi igračke izbjegavajte - one su krcate različitim štetnim kemikalijama koje izazivaju hormonalne poremećaje. Radije birajte one izrađene od stakla, metala, silikona ili gume. Veliki zagađivači su i vibratori jer za sobom ostavljaju gomile potrošenih baterija. Tome možete doskočiti tako da koristite baterije koje se mogu ponovno napuniti.

ČUVAJTE SEKSI RUBLJE
Birajte kvalitetu prije svega. Bez obzira je li riječ o rublju ili seksi igrački, kvalitetne stvari dulje traju, stoga manje zagađuju, a i pružaju vam intenzivnije užitke. Koristite li kondome, pazite što s njima radite. Oni nisu biorazgradivi stoga ih ne bacajte u prirodu.

VALJAJTE SE PO EKO-TRAVNJAKU
Čeznete li za toplim danima kako biste strasti mogli izmjenjivati u vrtu, već sad iz njega izbacite sva umjetna gnojiva i pesticide. Smanjit ćete zagađenje i izbjeći neugodne iritacije

ZAJAŠITE BICIKL
Pustite automobil da se odmori - hodanje ili vožnja bicikla poboljšava cirkulaciju, osobito onu u “ključnim” dijelovima tijela te potiče seksualnu želju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 05.12.2007.

    Ovo je suvišno ! Ne ostavljajte potrošene kondome po prirodi (parkovi, Maksimir,Sljeme...) zagađuju okoliš a djeca pitaju šta je to u Maksimiru ih ima posvugdje ! Prištedite na hrani i piću gutajte kad ludosti čitam mogu malo zastraniti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare