To je to što me zanima!

Eksplodirala joj je jedna dojka pa je odlučila odustati od silikona: 'Uklonit ću si i filere'

Manekenka je svojim fotografijama nakon što joj je eksplodirao implantant postala viralna, a svoje je 38 J košarice sad zamijenila 'normalnom' veličinom. Osim grudi, operirala je stražnjicu i lice
Vidi originalni članak

Kanadska manekenka Mary Magdalene ponosno je prokazivala grudi veličine 38 J, no jedan joj je silikon eksplodirao, nakon čega je bila prisiljena još jednom operirati grudi. 

- Ovo su moje nove grudi, velika su promjena, ali mi se jako sviđaju - napisala je Mary uz fotografiju nakon operacije, na kojoj se vidi da je drastično smanjila veličinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mary je svojim pratiteljima otkrila da je operaciju nakon prsnuća platila 30.000, no nije otkrila radi li se o američkim ili kanadskim dolarima. 

Osim grudi, Mary je napravila i brazilski lift stražnjice, a filere ima i u obrazima te u usnama. Mary je prsnuće silikona čini se potaknulo na prirodniji look, pa je otkrila da će uskoro dati razgraditi filere u obrazima i usnama.

Unatoč tome, influencerica često objavljuje fotografije sa starim implantantima.

NE ODUSTAJE OD EKSTREMNOG IZGLEDA 'Pretjerala sam sa silikonima pa mi je jedna dojka eksplodirala'

- To što objavljujem fotke sa svojim XXL grudima ne znači da mi se ne sviđaju nove, niti da mi nedostaju stare - rekla je. 

Pratitelje je njezin novi izgled oduševio, no neki su ju zabrinuto pitali hoće li zadržati stražnjicu, što Mary još nije otkrila.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Puno volim Hrvatsku 27.03.2023.

    Creepy

  • Semper_Fidelis 27.03.2023.

    Ova da je jedina žena na svijetu, ja bih prešao u gejeve, toliko je lijepa i privlačna

  • dado0707 26.03.2023.

    paranormal activity

Komentiraj...
Vidi sve komentare