To je to što me zanima!

Eksplozivni orgazam: Injekcije kolegena povećavaju G točku

Injekcija kolagena se ubrizgava u G točku, nakon čega se ona poveća za 24 milimetra. U pet godina je ovaj postupak isprobalo više od 2000 žena u Americi
Vidi originalni članak

Žene koje žele još više uživati u seksu mogu za 7421 kuna injekcijom kolagena povećati G točku, piše Daily Mail. Liječnici američkog instituta za vaginalno pomlađivanje u Los Angelesu pacijenticama pod lokalnom anestezijom ubrizgavaju kolagen koji G točku povećava za 24 milimetra. 

Postupak je gotov za samo pola sata, a sa seksom treba pričekati najmanje četiri sata. U proteklih je pet godina "G shot" injekcije isprobalo više od 2000 žena, a postupak treba ponavljati svaka četiri mjeseca. Pacijentice tvrde da im se seksualni život poboljšao. 

- Cilj nam je pomoći i ohrabriti žene kako bi se što bolje osjećale u vlastitom tijelu. No, ponekad je to ljudima teško prihvatiti zato što to nije tipična plastična operacija nakon koje se vide direktni rezultati - istaknuo je ginekolog dr. David Matlock. 

Osim u SAD-u, gdje su postale pravi hit, injekcije "G shot" su dostupne i u Velikoj Britaniji u klinici za vaginalno pomlađivanje u Harley Streetu. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Josip83 25.10.2012.

    Ja primim plaću cca 6640, i kad to donesem doma i dam ženi G točka joj je sve što dirnem.

  • mimi_zg 24.10.2012.

    Cemu povecavati G-tocku, kada se ona nalazi 5-7 cm od ulaza u vaginu i povecava se samom stimulacijom i nadrazivanjem. Orgazam postignut stimuliranjem G-tocke je puno bolji utoliko sto nema one neugodnosti pa cak i boli kod brzog ponovnog nadrazivanja, kao kod klitoricnog orgazma. Jedina je seteta sto nemaju sve zene tu G-tocku, tj. neke imaju vecu razinu osjetljivost, neke malu i skoro nikakvu. Slicno kao i sa bradavicama, neke su vise osjetljive neke manje. U glavnom, ne kuzim svrhu povecavanja G-tocke, kad nije bitno koliko je velika nego koliko je "osjetljiva".

  • liliana 24.10.2012.

    Kako ne ,trčim po injekciju,treba mi novaca,a ne veća g točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare