To je to što me zanima!

Ekstenzije trepavica ponovno su hit sezone, ali na novi način

Za svako oko je potrebno od 50 do 70 ekstenzija, vijek trajanja sintetičkih trepavica od svilenog poliestera je od tri do pet tjedana, a zvijezde ih jednostavno obožavaju
Vidi originalni članak

Nove sintetičke trepavice od svilenog poliestera koje produljuju prirodne i čine ih gušćima čak i bez šminke novi su proljetni hit. Ovisno o pojedincu, za svako oko je potrebno od 50 do 70 ekstenzija. Zadarski kozmetički salon Chic Studio među prvima u Hrvatskoj koristi najnoviju metodu ugradnje, tako da kozmetičarke jednu po jednu trepavicu lijepe pomoću antialergijskog lijepila.  

Trepavice treba održavati češljem koji svaka klijentica dobije nakon ugradnje, a preparate za čišćenje makeupa na bazi ulja treba izbjegavati zato što oslabljuju spoj trepavica. Maskara je tako nakon ugradnje suvišna, iako nije zabranjena. 

- Ekstenzije trepavica su sve popularnije među ženama jer oči u svakom trenutku izgledaju glamurozno, čak i kada su bez šminke. Nanošenje traje do dva sata, a vijek trajanja ekstenzija je kao i kod prirodnih trepavica, od tri do pet tjedana - pojasnila je Gordana Turk, vlasnica Chic Studija. 

Ovom trendu nisu odoljele ni brojne zvijezde poput Nicole Kidman, Gwen Stefani, Lucy Liu, Naomi Campbell i Liz Hurley. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • barby-barby 26.03.2013.

    možda mi moje prave trepavice nakon tih padnu pa ću ih trebati stalno

  • dalmata56 26.03.2013.

    E da mi je znati jel se mogu ekstenzije raditi na svim dlakama? Gore ih lijepimo dole depiliramo.

  • mama201 26.03.2013.

    nice...i ja bi!! i budem

Komentiraj...
Vidi sve komentare