To je to što me zanima!

eNVy room proljetnu sezonu otvorio vrlo seksi kampanjom

Nova kolekcija eNVy rooma sastoji se od ženstvenih i modernih komada odjeće koje je nova modna kampanja još više naglasila umjetničkim okom Šime Eškinje
Vidi originalni članak

eNVy room u željno iščekivanu proljetnu sezonu ušao je snažno, jasno i vatreno. Svojom modnom kampanjom za proljeće-ljeto dvojac je najavio vrlo modernu i ženstvenu kolekciju s retro elementima, koja je prvenstveno funkcionalna i pogodna za kombiniranje. 

Sastoji se od T-shirt majica, košulja, hlača, pencil suknji i haljina koje prate liniju tijela. Cijelom kolekcijom proteže se 3D čipka i to često u patchwork tehnici. Transparentne suknje, bogato nabirane i punog kruga, izrađene su od lepršavog odjevnog tila, dok su muslini s prugastim printom korišteni za neizostavne duge toalete u žarkim ljetnim bojama naše obale, poput lavande, morsko plave, buganvilla ružičaste i mandarina narančaste.

Modna kampanja razvijena je pod producentskom palicom Šime Eškinje, a zaštitno lice je Luna Valas, model iz Talia agencije. Styling potpisuje Lea Krpan, šminku Sanja Agić, a kosu frizerski salon Teuta. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • eminem9 29.03.2013.

    hehehehe....nicee

  • SA-SU 29.03.2013.

    Haljine koje prate liniju tijela!! :))))) Super kolekcija! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare