Obavijesti

Lifestyle

Komentari 115

Želite iskusiti iznimno duboku penetraciju u seksu? Probajte ovu pozu i prepustite se užitku

Želite iskusiti iznimno duboku penetraciju u seksu? Probajte ovu pozu i prepustite se užitku
6

Čak i ako imate omiljene položaje kojima ste vjerni, isprobavanje nečeg novog, kao što je poza leptira, može biti izvrstan način da otkrijete nove užitke i duboku penetraciju

VIDEO

Ako želite promijeniti i unaprijediti klasičan misionarski položaj - položaj leptira mogao bi biti idealan za vas. Radi se zapravo o dva slična položaja, od kojih jedan samo izgleda složenije nego što jest, stoga nemojte ga izbjegavati jer mislite da seksualna gimnastika nije vaša jača strana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zarađuju preko 63.000kn mjesečno pričajući o seksu: 'Žene nam se često žale kako ne uživaju u seksu' VIDEO

Poza leptira je seksualni položaj u kojem partner koji penetrira stoji uspravno dok primatelj leži na leđima na povišenoj površini poput kreveta ili stola, s nogama postavljenim na ramena ljubavnika. Položaj je dobio ime zahvaljujući obliku leptira koji stvaraju tijela onih koji ga iskušavaju.

Prakticirajte svjesno vođenje ljubavi: Užitak će biti puno veći
Prakticirajte svjesno vođenje ljubavi: Užitak će biti puno veći

Kako funkcionira?

Položaj leptira zapravo je prilično jednostavan.

- Onaj koji prima leži na leđima, a drugi partner stoji iznad njega i penetrira - kaže seksualna edukatorica Niki Davis-Fainbloom. Da biste to uspješno savladali, morate pronaći površinu prave visine tako da onaj koji prodire bude u ravnini sa zdjelicom onog koji prima.

Pobrinite se da partner koji prodire ne bude na prstima - trebao bi moći stajati udobno i čvrsto. Onaj koji leži treba ispružiti koljena u stranu i nasloniti noge na njegova ramena, prenosi MBG.

Zašto biste možda željeli isprobati ovu poziciju?

Iziskuje mali napor. Onaj koji leži ne mora se skoro uopće micati. Leđa su im lijepo poduprta, a noge su podignute na ramena ljubavnika.

- Stoga je leptir izvrstan za nekoga tko je malo umoran ili tko pati od bolova u leđima - kaže seksualni terapeut. dr. sc. Kyle Zrenchik.

Poza 'pogađa' pravo mjesto

- Leptir je krajnji položaj za stimulaciju klitorisa, budući da je klitoralna žlijezda upravo tamo i moli za stimulaciju - kaže Davis-Fainbloom.

Jednostavan pristup klitorisu znači da možete ostvariti dobitnu kombinaciju penetracije i stimulacije klitorisa, a rezultat su odlični orgazmi. Položaj pogađa i ostala mjesta. Leptir je stvarno prikladan za ljude koji vole duboku unutarnju stimulaciju.

Dreamstime

Intimno je

Leptir omogućuje puno kontakta očima, pa se smatra seksualno intimnijim od položaja u kojima partneri nisu okrenuti jedan prema drugome. Izvrstan je za parove koji se stvarno žele povezati jedno s drugim i uživati ​​u trenutku.

Solidan trening

Za partnera koji penetrira, leptir zahtijeva umjerenu količinu energije i 'guranja'. Uključivanjem ovog položaja u seksualni život ubrzat ćete broj otkucaja srca i pumpanje mišića. Što ga više prakticirate, više će se poboljšati vaša izdržljivost.

Volim seks na čudnim mjestima, do sada sam na svoj fetiš potrošila preko 700 tisuća kuna
Volim seks na čudnim mjestima, do sada sam na svoj fetiš potrošila preko 700 tisuća kuna

Savjeti i tehnike za optimiziranje užitka:

1. Poduprite se jastukom

- Pokušajte upotrijebiti seksualni klin ili jastuk da podignete bokove onoga tko leži - kaže seksolog Goody Howard. To može pomoći da položaj bude udobniji i poboljšava kontrolu. Ovaj savjet je posebno koristan ako smatrate da vam razlika u visini čini ovaj položaj malo teškim.

2. Istražite analni seks

Leptir nije samo za vaginalni seks - poigrajte se njime tako što ćete ga koristiti i za analni.

-Da bi to isprobali, primatelj bi trebao približiti koljena prsima, a noge imati malo bliže tijelu, u usporedbi s vaginalnim leptirom. Ovaj pomak pomoći će analnim mišićima da se opuste i postanu otvoreni za prodiranje - kaže Davis-Fainbloom. Ne zaboravite na lubrikant i počnite s prstima, za što veću udobnost i ugodu.

3. Uključite BDSM

Budući da leptir omogućuje da budete licem u lice, možete iskoristiti priliku da - naravno sporazumno - uhvatite partnera za vrat ili se upustite u lagane udarce ili povlačenje za kosu. Također se možete osloniti na prljave razgovore ili dominantno-pokornu dinamiku kako biste dodali više užitka, ako je to ono što vas pali. Samo unaprijed raspravite i potvrdite svoje želje za uvođenjem BDSM-a.

 4. Koristite igračku ili dvije

- Ako uistinu želite maksimalno uživati, pokušajte koristiti vibrator ili analni čep tijekom prodiranja u položaju leptira - dodaje Davis-Fainbloom. To može napraviti razliku. 

5. Podesite dubinu

- Ako duboka penetracija nije za vas, tada ljubavnik koji prima može staviti noge na partnerova prsa. To mu omogućuje bolju kontrolu nad tim koliko će duboko dozvoliti penetraciju. Ovo je idealno ako ljubavnik koji prima ima plitku vaginu ili ako je onaj koji prodire prilično obdaren. Poigrajte se s onim što vam najbolje odgovara.

Zašto je danas seks puno lošiji nego što je to bio u prošlosti?
Zašto je danas seks puno lošiji nego što je to bio u prošlosti?

6. Unakrsno

Još jedna varijacija koja pomaže u smanjenju dubine ili jednostavno pruža malo drugačiji osjećaj je korištenje unakrsnog položaja s lijevom nogom na lijevom ramenu penetrirajućeg partnera, a desnom na desnom ramenu. Ovim križanjem stvara se manje područje za umetanje penisa ili dilda.

Čak i ako imate omiljene položaje kojima ste vjerni, isprobavanje nečeg novog kao što je leptir poza - može biti izvrstan način da otkrijete nove načine pristupa užitku. Uvijek je posebno lijep osjećaj ubaciti nešto novo u seksualni život. Zajedničko isprobavanje različitih stvari može pružiti svježinu vezi i učiniti seks još ugodnijim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku