To je to što me zanima!

Evo kako očistiti bocu za vodu

Jedna Australka podijelila je na TikToku savjet o tome kako oprati bocu za vodu, da ju očistimo od prljavštine i bakterija te osvježimo miris, i to uz dva sastojka i za samo desetak minuta
Vidi originalni članak

Carolina McCauley iz Pertha na TikToku je objavila kako očistiti bocu za vodu koju koristite svakodnevno, i to uz pomoć vode i alkoholnog octa. Podijelila je svoj jednostavan trik u dva koraka za koji vam treba samo desetak minuta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evo trikova za čišćenje doma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dodajte jednu šalicu octa u bocu i ostatak napunite vodom. U zdjeli napravite istu mješavinu, pa potopite čep od boce. Ostavite sve tako 10 minuta, da se ukloni nečistoća i neugodan miris, pa dobro isperite bodu - pojasnila je. Ocat je odlično prirodno sredstvo za čišćenje, koje ubija bakterije i klice. To je dobar brzi način za to da osvježite bocu za vodu koju nosite sa sobom na posao, ili koristite na treningu.

Mnogi su oduševljeno odgovorili na objavu i najavili da će to isprobati. Ima i onih koji svoje boce čiste na sličan način, ali uz druga sredstva. I Carolina je ranije napisala kako se umjesto octa u vodu može dodati soda bikarbona i malo soka od limuna. 

@carolina.mccauley

How to clean your bottles and make it smell fresh again. 🌿 #howtoclean #homehacks #cleaningtips #cleaningtipsandhacks #alwayslearning

♬ levitating x adore you mashup - muh-kai

Ona inače često objavljuje priloge o čišćenju, a nedavno je objavila i savjet za čišćenje perilice posuđa: Prvo pospe malo sode bikarbone po perilici, ostavi je oko sat vremena da se upije, pa onda pokrene ciklus pranja na visokoj temperaturi. Na pola ciklusa zaustavi stroj i ulije dvije šalice alkoholnog octa unutra, pa nastavi s pranjem do kraja. Na kraju treba samo pokupiti ostatke hrane koji su se nakupili u mrežici. 

Ocat će razgraditi dijelove hrane, masnoću, ostatke deterdženta, te bilo koje druge prljavštine u perilici, dok soda bikarbona uklanja mrlje i osvježava miris stroja, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sexy_trubadur 26.02.2021.

    eto ,sad imam jos jedan fakultet ,kako oprati bocu ,hvala vam ,nisam znao  do sad kako se pere boca ,,trebala mi je informacija sa tiktoka 

  • nap 26.02.2021.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare