To je to što me zanima!

Evo kako očistiti masna i prljava vrata pećnice bez kemikalija

Iako je blistavo čista pećnica izvor zadovoljstva za svaku domaćicu, čišćenje tvrdokornih masnih mrlja s vrata pećnice jedan je od najomraženijih poslova u kućanstvu
Vidi originalni članak

Londonska tvrtka za čišćenje Royal Arsenal Cleaning pokazala je odličan trik kojim se oni koriste kada naiđu na pećnice s tvrdokornim mrljama. Na Instagramu su objavili fotografiju napola očišćene pećnice uz koju su napisali: "Pogodite koji smo način čišćenja koristili na vratima pećnice? Evo vam trag - nismo koristili kemikalije."

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi njihovi pratitelji pretpostavili su da se radi o parnom čistaču, ali iz tvrtke su otkrili da je zapravo riječ o običnoj strugalici.

- Inače koristimo i parni čistač, ali ovo je očišćeno strugalicom - objasnili su.

Koristili su tvrdu strugalicu, koja je namijenjena za staklo ili pločice, a objasnili su i da nakon čišćenja bude manje nečistoća nego kada se radi s parnim čistačem, koji rastopi prljavštinu koja se onda slijeva posvuda.

Dodali su i kako treba paziti pod kojim se nagibom struže, jer kut veći od 30° može prouzročiti grebanje. Uz to, treba paziti i na pritisak kako ne bi slučajno probili staklo, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anuksoonamoon 26.02.2021.

    Soda bicarbona+ kvasina = kao novo :)

  • crna žena 25.02.2021.

    Zar ima netko da si dozvoli tako zaprljanu pećnicu?

  • Joza Prezaduzeni 25.02.2021.

    Cudan narod koji se vozi krivom stranom ceste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare