Lifestyle

Komentari 6

Evo kako očistiti masna i prljava vrata pećnice bez kemikalija

Evo kako očistiti masna i prljava vrata pećnice bez kemikalija

Iako je blistavo čista pećnica izvor zadovoljstva za svaku domaćicu, čišćenje tvrdokornih masnih mrlja s vrata pećnice jedan je od najomraženijih poslova u kućanstvu

Londonska tvrtka za čišćenje Royal Arsenal Cleaning pokazala je odličan trik kojim se oni koriste kada naiđu na pećnice s tvrdokornim mrljama. Na Instagramu su objavili fotografiju napola očišćene pećnice uz koju su napisali: "Pogodite koji smo način čišćenja koristili na vratima pećnice? Evo vam trag - nismo koristili kemikalije."

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi njihovi pratitelji pretpostavili su da se radi o parnom čistaču, ali iz tvrtke su otkrili da je zapravo riječ o običnoj strugalici.

- Inače koristimo i parni čistač, ali ovo je očišćeno strugalicom - objasnili su.

Koristili su tvrdu strugalicu, koja je namijenjena za staklo ili pločice, a objasnili su i da nakon čišćenja bude manje nečistoća nego kada se radi s parnim čistačem, koji rastopi prljavštinu koja se onda slijeva posvuda.

Dodali su i kako treba paziti pod kojim se nagibom struže, jer kut veći od 30° može prouzročiti grebanje. Uz to, treba paziti i na pritisak kako ne bi slučajno probili staklo, piše The Sun.

Najčitaniji članci