To je to što me zanima!

Evo koje skupocjene torbice su nosile zastupnice na izbornu noć

Lana Pavić u SDP-ovom stožeru nosila je upečatljivu kombinaciju sakoa boje ciklame, plave košulje i crnih hlača. Dodala je i veliku plavu torbu s crvenim detaljima koju potpisuje Louis Vuitton
Vidi originalni članak

Mnoge saborske zastupnice često na sjednicama nose skupe, dizajnerske torbe, a drugačije nije bilo ni za vrijeme izborne noći. U mnogim stožerima vidjeli smo torbice s potpisom luksuznih brendova kao što su Louis Vuitton, Gucci, Yves Saint Laurent i mnogi drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Margareta Mađerić u HDZ-ovom stožeru nosila je dugačku, plavu haljinu koju je iskombinirala uz bež salonke te malom bijelom torbicom. Riječ je o prošivenom modelu brenda Patrizia Pepe koja je ukrašena tankim, zlatnim lancem, a cijena joj se kreće oko 425 eura.

Bila je tu i još jedna gošća koja je odabrala dugačku plavu haljinu u kombinaciji s plavim sandalama te tamnoplavom torbicom s potpisom Yves Saint Laurenta. Također je riječ o prošivenom modelu kojeg krasi zlatni lanac, ali i zlatni logo YSL-a na samoj kopči torbice. Cijena torbice kreće se oko 1245 eura.

HDZ-ov stožer bio je pun dizajnerskih torbica pa smo još jednu uočili kod gošće koja je crnu haljinu kombinirala s Louis Vuitton torbicom. Radi se o arhivskom modelu Pochette Métis koji je prepoznatljiv po svom četvrtastom obliku i malom ručkom na vrhu, a cijena jedne torbice kreće se oko 2150 eura.

ZA SVE PRILIKE Veliki povratak kombinezona: Nosi se traper, saten i korzet

Lana Pavić u SDP-ovom stožeru nosila je upečatljivu kombinaciju sakoa boje ciklame, plave košulje i crnih hlača. Dodala je i veliku plavu torbu s crvenim detaljima koju također potpisuje Louis Vuitton.

Riječ je NéoNoé modelu koji se na službenoj stranici brenda prodaje za 2400 eura.

Iako je ovu kombinaciju odabrala za glasanje, Fani Kerum, prošetala je nekoliko dizajnerskih komada, no najviše pažnje privukla je njezina Gucci Horsebit torbica s geometrijskim dizajnom.

Riječ je o modelu sa zanimljivim geometrijskim dezenom. Cijena torbice kreće se oko 2145 eura na stranicama za prodaju kao što su Farfetch i MyTheresa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • spremniunikatno 18.04.2024.

    idioti

  • bhorv202 18.04.2024.

    netko trazi registriran auto do 1000 eura a neko nosi torbicu od 2000. tako vlast brine o gradanima(ili sebi). ima se, moze se

Komentiraj...
Vidi sve komentare