To je to što me zanima!

Fat-smash dijeta u četiri faze uvodi laku i zdravu umjerenost

Ovaj dijetni program formiran je tako da, osim skidanja viška neželjenih masnoća, pomaže ljudima kod uvođenja promjena u cjelokupni stil života i zdravo življenje
Vidi originalni članak

Razarač sala kreiran je kao devedesetodnevni program u četiri faze koji će iznova pokrenuti vaše tijelo, a vi ćete promijeniti dosadašnji odnos prema hrani i fizičkim aktivnostima.

1. FAZA

Ovu fazu čini režim detoksikacije koji traje devet dana. Svaki dan se jede pet puta, najbolje svaka tri sata. U ovoj fazi čišćenja organizma dopušteno je jesti svo povrće osim krumpira i avokada, nemasno ili sojino mlijeko, zobenu kašu i grahorice. Strogo je zabranjeno pijenje alkohola, kave i čaja, a sva hrana koja će se naći na jelovniku mora biti ili sirova ili kuhana.

2. FAZA

U tri tjedna koliko traje ova faza u svakodnevni se meni dodaju meso i riba. Pojačana tjelesna aktivnost glavna je odrednica ove faze, koja zahtijeva vježbanje u trajanju od 35 minuta, i to barem pet puta na tjedan.

3. FAZA 

Sladokusci sad mogu odahnuti jer se popisu dopuštenih namirnica sad dodaju kolači i sladoled - na dan se smije pojesti kuglica sladoleda ili jedan keks. No tempo tjelovježbe se pojačava na 45 minuta pet puta na tjedan.

4. FAZA

U posljednjoj fazi možete uživati u svemu što poželite, od čokolade do pizze. Jedino na što trebate paziti je količina hrane - od vas se u ovoj fazi traži umjerenost koja će postati vaš partner u daljnjem održavaju tjelesne težine.

OVDJE PRATITE SVOJ USPJEH UZ BESPLATNI DNEVNIK MRŠAVLJENJA 

NAPOMENA

Nakon devetodnevne faze čišćenja organizma u jelovnik se polako uvrštavaju zobene pahuljice, žitarice, juhe, salate, meso i riba. Alkohol je dopušten tek u četvrtoj fazi, kad su dopuštena tri pića na tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cungalunga 04.06.2012.

    ova dijeta ko za Rockya. di ce neko ko je poceo skidat kile vjezbat 5 puta tjedno i to po vise od pola sata!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare