To je to što me zanima!

Feng shui preporuke: Ovo su najbolje boje vaša ulazna vrata

Ulazna vrata mogu uvelike utjecati na vaše raspoloženje, dobrobit, zdravlje i prosperitet. Zabavan i jednostavan način da promijenite svoj feng shui je promjena boje ulaznih vrata
Vidi originalni članak

Feng shui u prijevodu s kineskog znači 'vjetar' i 'voda'. Drevna je to kineska praksa koja nudi smjernice kako živjeti u skladu s prirodom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od najvažnijih dijelova kuće su ulazna vrata i ona trebaju biti uredna i lijepa. U feng shuiju ulazna vrata označavaju glavni portal kroz koji možemo dobiti pozitivnu energiju. Prednji ulaz također simbolizira vaše lice svijetu, kako vas drugi vide ili njihov prvi dojam o vama. 

Prema feng shuiju ulazna vrata mogu uvelike utjecati na vaše raspoloženje, dobrobit, zdravlje i prosperitet. Zabavan i jednostavan način da promijenite svoj feng shui je promjena boje ulaznih vrata u skladu s vašom namjerom. 

1. Vatreno crvena

Crvena je vjerojatno najpopularnija boja za ulazna vrata inspirirana feng shuijem. U feng shuiju crvena boja predstavlja sreću, zaštitu i energiju vatre. Aspekt vatrene stihije može vam pomoći da se istaknete, budete viđeni i unesete inspiraciju u dom.

2. Zemljano smeđa ili žuta

Ove dvije boje su povezane sa zemaljskim elementom, koji se odnosi na brigu o sebi, utemeljenost i ukupnu dobrobit. Ove su boje izvrsne za ulazna vrata ako želite unijeti više stabilnosti i smirenosti u svoj dom.

3. Svijetlo siva ili bijela

Siva ili bijela su boje metalnog elementa. Energija metala priziva preciznost, ljepotu i eleganciju. Osim toga, bijela boja potiče radost.

4. Crna

Vodeni element povezan je s dubokom mudrošću i s crnom bojom, pa čak i vrlo tamnom ponoćno-plavom. Osim toga, ove tamne boje možete koristiti za svoja ulazna vrata s namjerom da apsorbiraju i privuku pozitivnu energiju i prosperitet za vas i vašu obitelj.

5. Plava ili zelena

Plava i zelena predstavljaju energiju drva u feng shuiju. Drveni element potiče rast, ljubaznost i fleksibilnost. Živahne boje unose energiju i mogu podići vaš dom.

Zapamtite, odaberite boju i namjeru koja vam priliči. Nijanse tih boja mogu biti blijede ili tamne. Ključno je pronaći onu koju volite i koja odgovara vašem domu, piše Real Simple.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DragicaSelimović 07.06.2021.

    Gdje mogu kupiti u kineskim trgovinama  Feng -shui  zvonce za ulazna vrta ili u neko schopu. zmaja ili tigra.Hvala .lp.Dragica

  • Crvenkapica_011 19.03.2021.

    Moja su bela, a imam i one xenonlight fenjerčiće s obe strane. Drago mi je da nisam pogrešila.

  • sexy_trubadur 19.03.2021.

    e ova drecavo zuta je bas boja za feng sui

Komentiraj...
Vidi sve komentare