To je to što me zanima!

Feng shui vodič za privlačenje pozitivne energije u Astralu

Gdje su u Hrvatskoj čudotvorni izvori vode koji liječe bolesti, koji je smisao Uskrsa i što se sve krije iza energije šuma, pročitajte u najnovijem broju Astrala
Vidi originalni članak

Želite li u svoj život i dom privući pozitivne energije ljubavi, uspjeha, zdravlja i mira najbolje je da svoje okruženje posložite po pravilima drevnog feng shuija. U travanjskom broju Astrala feng shui učitelj Držislav Andrija Ujevich i majstorica Lelija Popović otkrivaju koji su dijelovi stana bitni za vašu karijeru, zdravlje, djecu, novac, znanje, ljubav i brak te gdje postaviti namještaj, kojim bojama obojiti prostorije, koje cvijeće, fotografije i drugi elementi mogu uljepšati vaš dom. Astral otkriva i kako nas oblik Hrvatske i njezin geografski položaj određuje prema feng shui pravilima, no i kako urediti vrt, ured ili jednostavno se zaštititi od negativnih energija. 

Kao i uvijek u Astralu možete pronaći i veliku astroprognozu sa sve znakove Zodijaka te veliki profil vladajućeg Ovna, a za vjerne čitatelje koji žele znati više pripremili smo i malu školu astrologije te veliku natalnu kartu Nikole Tesle. U “astrozoni” donosimo i sve o karmičkim ljubavima, a uz tablici iz koje možete saznati vaš podznak objašnjavamo kakve su ljubavne sudbine zapisana u vašem podznaku te koje vrste ljubavi i ljubavnih partnera ste imali ili vas tek očekuju u životu. 

Ako ste zabrinuti za zdravlje, Astral donosi sve recepte sa sjemenkama lana te otkriva kada je lan dobar za poboljšanje probave, a kada sprečava začepljenje krvnih žila. Astral otkriva i sve o alternativnoj no učinkovitoj tehnici suhog četkanja kože koja djeluje kao piling, ali i pospješuje cirkulaciju te potiče bolju izmjenu tvari u organizmu i izbacuje toksine. Sigurno će vas zanimati i priča o ljekovitim i čudotovrnim izvorima vode u Hrvatskoj na koje dolaze ljudi iz svih krajeva svijeta, a koje liječe razna oboljenja. Kako i zašto čudotvorna voda zapravo djeluje samo u Astralu otkriva naš najpoznatiji alternativca Drago Plečko. 

Ne propustite i veliku priču o Uskrsu i običajima koji se njeguju u Hrvatskoj i svijetu te saznajte koji je zapravo smisao korizme i oprosta te kako unijeti mir i zadovoljstvo u svoj život. Budući da je počelo proljeće, Astral donosi i priču o dendroterapiji, odnosno čudotvornoj energiji i mitologiji šuma te otkriva koje stabla i na koji način pomažu vašem zdravlju. Kao i uvijek u Astralu donosimo precizne i mnogobrojne Mevludinove odgovore na sva pitanja koja vas muče.

Novi broj Astrala potražite na kioscima od 26. ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • El Tractor 25.03.2015.

    Koliko para treba za taj astral?!

  • Mira B_ 24.03.2015.

    koje gluposti...pozitivnu energiju imaš ili nemaš....

  • Cort Cort 24.03.2015.

    Feng shui? Samo mi to još fali. Zapadni? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare