To je to što me zanima!

Fenomenalan trik kako pravilno baciti masnoću nakon pečenja

Trebate se riješiti vruće masti nakon pečenja? Bacanje u odvod nije najbolja ideja jer može začepiti cijevi, a isto vrijedi i za bacanje vruće masti u smeće
Vidi originalni članak

 Masnoća će prije ili kasnije začepiti 'arterije' kanalizacijskog sustava ako se tamo nađe, a rješenje je zapravo vrlo jednostavno - samo vam treba aluminijska folija.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako skuhati jaje?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rješenje je zapravo vrlo jednostavno.

Uzmite komad aluminijske folije i oblikujte ga u posudicu prema odvodu u vašem sudoperu. Izlijte mast u foliju i pričekajte da se sasvim ohladi. Zatim jednostavno uzmite foliju i bacite ju u smeće. Preko folije možete staviti i cjedilo i u cjedilo uliti ono što ste skuhali. Mast će se iscijediti i nakupiti na foliji, koja se zatim može zgužvati i baciti u smeće.

POPIS HRANE SA ZDRAVIM MASTIMA Zdravi ljudi ne trebaju smanjiti unos masnoća: 'Važnije je da loše masti zamijene zdravima'

@icevee Life hack. 🚨 #food #fyp #minnesotacheck #lifehack ♬ original sound - Val DeFoe

Ovaj trik je brzo postao viralan i mnogi su ga pohvalili. Naravno, trik ne funkcionira na ulju, jer se ono neće stvrdnuti, ali u slučaju masti, radi sasvim u redu. Nakupljenu masnoću možete pokupiti i uz pomoć papirnatog ručnika.  Posudu također možete obložiti papirnatim ručnicima i na taj način pokupiti višak masnoće.

RUČNI RAD Značajna ušteda: Pokazala u videu kako radi domaći maslac u običnoj plastičnoj boci

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RazjareniBik 22.11.2022.

    U koju kantu?

  • Old Kresoje 20.11.2022.

    ja to samo preko živice prelijem susjedu u vrt

  • uwaga 20.11.2022.

    El opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare