To je to što me zanima!

Feromonski tulumi: Njuše tuđe smrdljive majice - s osmijehom

Radi se o tome da se samci okupe na tulumu pa njuše smrdljive majice potencijalnih partnera koje nikad u životu nisu vidjeli niti znaju njihov identitet - oslanjaju se na svoj nos
Vidi originalni članak

Svatko tko dođe na ovaj tulum sa sobom mora ponijeti majicu u kojoj je spavao ili je nosio. Poanta je da su tjelesni mirisi ostali na tkanini. Potom se svaka majica stavi u vrećicu i na nju napiše broj. 

Tada slijedi prava zabava - uzvanici uzimaju vrećice, otvaraju ih i njuše... i tako jednu za drugom sve dok "ne nanjuše" partnera koji bi im mogao biti kompatibilan. Tada zadrže vrećicu s majicom čiji miris im je najprivlačniji, a kamera to snima. Upoznavanje slijedi nakon što je vlasnik majice na velikom ekranu vidi da netko drži vrećicu s njegovim brojem.

Začetnici ove ideje kažu kako je to odličan način biranja partnera jer se odluka donosi podsvjesno bez predrasuda nametnutih nečijim izgledom ili ponašanjem.

Svatko od nas izlučuje feromone - kemijske spojeve koji otkrivaju neke stvari o nama i privlače partnere koji nam najviše odgovaraju. Nazivaju ih i mirisima seksa. 

Znanstvenici objašnjavaju kako se tu radi o našim osobnim spojevima koji se šire zrakom i drugima šalju signale o našem raspoloženju, seksualnoj energiji, genetskom materijalu... 

Pogledajte kako feromonski tulum izgleda:

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 13.11.2017.

    O Boze i ja citam svasta...

  • retita🦋 13.11.2017.

    To moš i u busu. :)

  • 13.11.2017.

    Jel nakon majica prijeđu na izmet ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare