To je to što me zanima!

Film koji je plesnim ritmom zarazio svijet!

Od četvrtka, 27. ožujka, samo uz 24sata nabavite \\"Step up\\": urbanu hip-hop bajku koja će i vama dokazati da svatko zaslužuje drugu priliku
Vidi originalni članak

Ljubitelji filmova o plesu, ali i svi oni koji vole poslušati dobru urbanu glazbu i pogledati zanimljivu filmsku priču, zasigurno će uživati u filmskoj poslastici koju vam ovoga puta donosi 24sata. Za samo 39,90 kuna na svim kioscima možete nabaviti film "Step up": urbanu hip-hop bajku koja je rasplesala cijeli svijet. Kroz film upoznajemo Tylera Gagea - inteligentnog mladića iz siromašnog dijela Baltimorea koji zbog nemirnog duha srlja iz jedne nevolje u drugu. Nakon što zajedno s prijateljima složi nepodopštinu u elitnoj srednjoj školi za primijenjenu umjetnost, Tyler dobiva kaznu odrađivanja društveno korisnog rada - u školi u kojoj je i napravio spaćku. Kada upozna prelijepu balerinu Noru koja mu odluči pružiti priliku i naučiti ga plesati, Tyler mijenja mišljenje o školi. Suprotno svim očekivanjima, Tyler polako ulazi u njen svijet i otkriva vlastiti plesački talent, dok ona postaje svjesna da bi upravo on mogao biti partner koji joj je potreban za uspješnu karijeru, ali i sretan život. 
Glazbenu podlogu ovoj priči pružaju poznata imena poput: Ciare, Sean Paula, Keyshie Cole, Chrisa Browna, Maria itd.
A u svim kinima od 27. ožujka pogledajte i nastavak ovog filma - "Step up 2 the Streets". Upoznajte nove likove i otkrijte nove plesne pokrete koji će svakoga navesti na ples.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare