To je to što me zanima!

'Flert sa strancima čini moj brak puno boljim i moj muž se slaže'

Moj suprug i ja smo izmijenili definiciju monogamije jer se činilo besmislenim i potencijalno štetnim pretvarati se kao da druge ljude nikad više nećemo smatrati privlačnima, kaže N. Alysha Lewis
Vidi originalni članak

Prije nekoliko mjeseci rekla sam suprugu: 'Trebam novog dečka s interneta'.  Njegov odgovor je bio da mi moramo pronaći jednog. Mi pristajemo na ideju da su veze fluidne. Međutim, nemojte me krivo shvatiti. Volim svog supruga i njegov smisao za humor. Ali, istodobno sam žena i povremeno trebam vanjsku provjeru. A, isto vrijedi i za njega, ispričala je N. Alysha Lewis za SheKnows.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objasnila je da flertuju sa strancima kako bi njihov brak bio bolji. Rekla je i kako su sretni zajedno te da su poznanici iznenađeni koliko se i dalje vole nakon devet godina.

UTJEČU NA CIJELI DAN Jutarnje greške će pokvariti produktivnost: Provjeravanje mobitela i ostajanje u pidžami

- Izmijenili smo našu definiciju monogamije jer se činilo besmislenim i potencijalno štetnim pretvarati se kao da druge ljude nikad više nećemo smatrati privlačnima. Mi smo poput Willa i Jade Pinkett Smith - ništa se ne događa bez da si međusobno prvo ne kažemo. Ova razina komunikacije održava nas emocionalno i mentalno povezanima, zbog čega mogu verbalizirati svoju želju za koketiranjem sa slučajnim frajerima, a i moj suprug može slobodno razgovarati s nekom curom na Redditu - objasnila je.

- To je samo jedan od mnogih faktora koji ponovno potvrđuju da sam izabrala pravog muškarca s kojim ću provesti život - zaključila je. 

APEL STRUČNJAKA Alarmantno: 'Sve više djece u Hrvatskoj treba psihološku pomoć, ambulante su prepune'

Izmijenjena monogamija nije temelj njihovog odnosa, ali kako kaže, omogućuje im da budu ono što jesu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ..lola. 03.05.2021.

    Još uvijek mi nije jasno zašto uopće ulazite u brak. Živite tako hedonistički, bez vezanja u bilo kakvom smislu

  • 03.05.2021.

    Flert ok ali često ne nosi ništa osim trenutne satisfakcije

  • barba1 03.05.2021.

    Koketiranje a što je iza, umakanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare