To je to što me zanima!

Fred i Beti trebaju vašu pomoć, 1.10. im je rok za eutanaziju

Pružite dom nježnim i umiljatim psićima koje život nije mazio, a bez kojeg bi mogli ostati već sutra. Otvorite srce i pomozite im da žive. Bit će vam vječno zahvalni
Vidi originalni članak

Fred i Beti, brat i sestra, stari su oko 6 mjeseci. Vrlo su umiljati, pomalo bojažljivi i nepovjerljivi. Unatoč tome, imaju veliko srce, obožavaju se maziti i traže puno nježnosti. Fred i Beti malog su rasta i neće puno rasti. Nalaze se u skloništu za životinje Pokupsko Cerje, s rokom za eutanaziju 1.10. Ovo dvoje mališana mogli bi biti vaš najodaniji prijatelji i vjerni pratioci ukoliko im pružite priliku za život. Pomozite im da žive normalnim psećim životom, mašu repićem, laju na mace i uživaju u slobodnom trčanju parkom. Za uzvrat ćete dobiti prijatelja za cijeli život, vječnu ljubav i zahvalnost. 

Za ovo dvoje nježnih mališana nazovite: 098/457417 ili 091/6106578

Ako tražite ljubimca ili želite pomoći psima i macama u nevolji, posjetite našu rubriku "Udomi me" u kojoj vas čekaju prekrasna mala stvorenja očiju punih iščekivanja, ljubavi i želje za životom.

Zahvaljujemo svim čitateljima na dosadašnjoj pomoći i spašenim životima.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • El Tractor 12.02.2015.

    Trebalo bi spriječiti tu eutanaziju.

  • Sunce malo_1 01.10.2013.

    :'( kad bi ih imali kamo smjestiti, desetak bismo ih udomili :(

  • Sonador 01.10.2013.

    Prilično me iritira to što se šinteraji nazivaju skloništima, kao i to što se ubojstva zdravih pasa nazivaju eutanazijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare