To je to što me zanima!

Frizer otkrio genijalne trikove da boja za kosu potraje dulje

Plavuše će produljiti trajanje boje i nahraniti kosu ako je ispiru blagim ohlađenim čajem od kamilice pa vodom. A bez obzira na boju, najbrže ćete prikriti izraste kovrčanjem
Vidi originalni članak

Specijalizirani proizvodi sadrže silikone koji čuvaju boju. No vodite računa da nemaju sulfate, što su snažni deterdženti koji zapravo - uklanjaju boju, upozorava David Stanko, Redkenov savjetnik za boje.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako izgleda kad se odlučite pustiti sijedu kosu da izraste

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obojenu kosu važno je zaštititi od visoke temperature iz sušila. Sastojci boje skidaju zaštitni sloj kutikule da bi boja mogla dublje prodrijeti - objašnjava Joel Warren, newyorški frizer slavnih.

To čini kosu podložnijom isušivanju dok je grijete sušilom ili peglom za kosu i vrlo brzo će izgledati suha kao slama. Održavajte je hidratiziranom upotrebljavajući sprej za zaštitu kose od visokih temperatura pri sušenju sušilom ili ravnanju peglom, odnosno grijanim četkama za uvijanje.

Plavuše će produljiti trajanje boje i nahraniti kosu ako je ispiru blagim ohlađenim čajem od kamilice pa vodom. A bez obzira na boju, najbrže ćete prikriti izraste kovrčanjem.

Ispiranje uz malo sode oživljava vlasi

Voda iz slavine sadrži klor i magnezij koji se mogu nataložiti na kosi, zbog čega će izgledati beživotno. Zato nakon tuširanja i pranja kose isperite je s malo gazirane vode ili vodom kojoj ste dodali malo sode bikarbone. 

PRIRODNA LJEPOTA Ove žene prigrlile su sijedu kosu i ponosno ju pokazuju svima, i znate što - odlično im stoji!

Četkicom za zube ekspresno protiv izrasta 

Želite brzo popraviti sijede korijene, a nemate vremena - najjednostavnije je da starom četkicom za zube nanesete smeđe sjenilo za oči samo preko sijedog izrasta. Time ćete odvući poglede i dati volumen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare