To je to što me zanima!

Frizure u zadnji tren: Zadržite profinjeni izgled i ako kasnite

Ako se žurite na posao ili sastanak, a ne znate što bi s kosom, isprobajte frizure iz videa koje su spremne za par minuta: profil-frizura, visoki rep, niska punđa...
Vidi originalni članak

Žene su jako osjetljive na svoju kosu. Nema ništa gore nego ujutro prespavati alarm, probuditi se u posljednji tren i shvatiti da kasnite na posao ili sastanak, a kosa vam je, najblaže rečeno, u neredu. Umjesto da se pomirite sa sudbinom i napustite kuću raščupani, isprobajte ove tri frizure koje su gotove za svega nekoliko minuta, a ostavljaju dojam savršene sređenosti.

Savjeti iz videa:

  • 1. Natapirajte kosu te gornji dio saberite u polurep i pričvrstite ukosnicama. Sa svake strane glave izdvojite po još jedan pramen - namotajte ih i učvrstite ispod repa. Elegantna profil-frizura je spremna.
  • 2. Zavežite kosu u visoki rep, a potom prstima napravite rupu iznad, kroz nju do pola provucite rep i učvrstite ukosnicama. Sada imate visoko podignut rep, a ne vidi se gumica.
  • 3. Kosu sakupite u niski rep s jedne strane glave, široku gumicu za kosu namjestite na vrhove i preokrećite joj rubove dok kosu ne podignete do glave. U slučaju da pojedini pramenovi ostanu visjeti, učvrstite ih ukosnicama i vaša je niska bočna punđa spremna.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • nadobudna5 14.10.2015.

    ova se probudila isfrizirana.. :)

  • Almighty 14.10.2015.

    Ako sam muško i žurim na posao ili sastanak a ne znam što bi sa kosom, mogu li i ja primjeniti te metode u zadnji tren ? Hvala na odgovoru.

  • Timmy2 14.10.2015.

    Bob frizura nikada ne može izgledati neuredna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare