To je to što me zanima!

Genijalan trik! Farove očistite zubnom pastom - kao novi su

Mame iz Australije su isprobale par trikova kako jednostavno i jeftino očistiti farove na autu. Treba par proizvoda koje većina ljudi već ima kod kuće, a čišćenje traje samo par minuta
Vidi originalni članak

Mame na australskoj Facebook stranici Mums Who Clean su otkrile genijalan trik kako očistiti farove na autu. Treba vam sam zubna pasta i čista krpa za brisanje. 

Metoda je jednostavna i brza. Mame preporučuju trljanje zubne paste na prednjim farovima u kružnim pokretima dok se pasta ne zapjeni. Potom se far ispere s običnom vodom, i to je to. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna majka čak tvrdi da se istom metodom može smanjiti i vidljivost ogrebotina na vratima.

- Zbog toga nikad ne stavljam u usta komercijalnu pastu za zube. Koristim samo prirodne zubne paste, a tvorničku držim u svom priboru za čišćenje - napisala je.

Druga majka je otkrila da je prednja svjetla morala čistiti samo minutu kako bi postigla željeni rezultat.

- Upravo sam na brzinu očistila svjetla. Jedna minuta za svako svjetlo. Rezultati su prilično dobri - objasnila je.

Druge mame su predložile još neke proizvode za čišćenje zamagljenih farova, uključujući WD40, sprej za odbijanje insekata i setove za čišćenje farova

- Moj tata, koji vrhunski održava svoj auto mi je rekao da čisti prednja svjetla sa sodom bikarbonom i limunovim sokom. To dvoje treba pomiješat kako bi dobili pastu, namažite stakla farova i ostavite da se slegne. Zatim samo isperite - napisala je jedna žena. 

Druga žena je izjavila da je trebala srediti 'zamagljena prednja svjetla' nakon što njezino vozilo nije prošlo tehnički.

Pokušala je s par proizvoda, ali još uvijek nije bila zadovoljna jer su svjetla i dalje bila žute boje i lagano maglovita.

- U trgovini sam našla set za obnavljanje prednjih svjetala. Dva puta sam s njim očistila farove i uspjela sam - napisala je.

U SVOM SVIJETU SU: Ovi horoskopski znakovi rade protiv sebe i nisu realni

Idi na 24sata

Komentari 31

  • blue_devil006 09.02.2019.

    Mame iz Asturalije.......i odmah sam prestao čitati! Zar nemate lektora? Ili barem osobu koja baci pogled na članak prije nego se objavi? :)

  • 09.02.2019.

    probat ću pa ćemo vidjet

  • VTI 09.02.2019.

    Isprobao sam na Hondi(plasticni farovi), zubna pasta mora biti s onim plavim zrncima Signal White...prvo se operu farovi vodom...onda kruznim pokretima-prstima nanjeti pastu...i nakon 2min....s papirnatim rucnicima obristi kruznim pokretima...i isprati s vodom...obavezno raditi to kada je oblacno...rezultatli odlicni....sjaj traje 15+mjeseci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare