To je to što me zanima!

Gisele i njezina mama zajedno na kampanji za anti-age njegu

Slavna manekenka Gisele i njezina majka Vania lica su nove beauty kampanje u kojoj se vidi očita sličnost, ali i dobri geni koji su damama priuštili bezvremensku ljepotu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brzo šminkanje Cindy Crawford ujutro: Izbjegavam suhi puder

Brazilska manekenka i jedna od najpoznatijih svjetskih modela već dvadesetak godina, 39-godišnja Gisele Bundchen, očito je od majke naslijedila ljepotu i dobre gene, otkriva nova kampanja za luksuzne formule za njegu lica.

SUNCE NA LICU U jednom potezu: Kremasti bronzeri daju prirodan izgled

Vania i Gisele za Dior su snimile kampanju i video, a osim što im je zajednička ljepota, tu je i klasična elegancija kao stil koji i majka očito njeguje.

PONEKAD SE I NE ISPLATI Skupa kozmetika nije uvijek efikasnija od one pristupačne

Jednostavnost i minimalizam naglašeni su i frizurama te stylingom, a sve skupa u znaku je nježnih pastela koji krase i kozmetičku liniju slavne francuske kuće.

Gisele je poznata i po zdravom načinu života, puno vježba i pije dovoljno vode te ima posebnu prehranu koja se temelji na domaćim, ekološkim namirnicama.

ZA NJU I NJEGA Svjetska linija za njegu kože Kylie Skin uskoro i kod nas

- Kad si krenula s karijerom, imala si samo 14 godina, no vjerovala sam u tebe, znala sam da si zapamtila vrijednosti koje sam ti usadila - izjavila je mama Vania u videu koji je objavljen povodom Majčinog dana.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brzo šminkanje Cindy Crawford ujutro: Izbjegavam suhi puder

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 15.05.2020.

    "Gisele je poznata i po zdravom načinu života, puno vježba i pije dovoljno vode...", i slične besmislice... a istina je da je ta prošla "Scile i Haribde", mnogo ležećih i klečećih položaja, dok nije ulovila bogatog igrača američkog nogometa. Nisu čitatelji toliko naivni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare