To je to što me zanima!

Glamur iz 'Seksa i grada' u vašem ormaru je u trenu

Blještavilo stila četiriju junakinja nisu samo u potpisima Diora ili Chanela nego i u načinu na koji nepoterećeno kombiniraju jeftino i skupo
Vidi originalni članak

Odjeća je peti lik u “Seksu i gradu”, ona cijelu priču čini stvarnom, izjavila je Cynthia Nixon, poznatija kao crvenokosa karijeristica Miranda. Blještavilo i vrckavost stila četiriju junakinja nisu samo u potpisima Diora, Cavallija, Chanela ili Prade nego i u načinu na koji nepoterećeno kombiniraju jeftino i skupo, kičasto i profinjeno te moderno i “vintage”. Bit cjelokupne modne zaigranosti koju je Carrie proslavila je u nošenju dizajnerskih komada na neočekivane načine poput Diorove majice nošene naopačke u kombinaciji s maramom na glavi. Carrien stil nije potrebno kopirati nego samo usvojiti njezino odvažno modno pravilo - “kombiniram sve sa svime“ i prilagoditi ga vlastitom ukusu.
Poigrajte se običnom bijelom majicom i luksuznom jaknicom ili na retrosuknju odjenite ultramoderni top, a kosu ukrotite maramom, koju možete pretvoriti u turban.

Bijela haljina Halston i zlato
Carrie slijedi trendove, ali ih neustrašivo prilagođava unikatnom stilu, koji je mješavina pomodnog, retro i glamuroznog izgleda. Jedna od dominantnih boja odjeće je ljetna bijela, a Carrie je u filmu zablistala u jednostavnoj elegantnoj bijeloj haljini Halstona Heritagea “ukrašenoj” zlatnim cipelama i torbicom.

Boje pokazuju samopouzdanje
Samanthin seksepil i snaga osjećaju se i po odjeći koju nosi. Jarke boje, strukirani sakoi, dekoltei i uvijek otkrivene lijepe noge dio su stila koji može preuzeti svaka žena sigurna u sebe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sunshine_girl 02.06.2010.

    taj sex i grad je naporan i ta njihova moda i štikle ma ne kužim zašto žene lude za time

  • lapsuscalami 02.06.2010.

    Još 12 sati do pretpremjere...odbrojavam :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare