To je to što me zanima!

Glazbeni spektakl: Dalmatino s Marjana za građane Hrvatske

Budite s nama sljedeći vikend u završnici Chill&Grilla, osvojite brojne nagrade i poslušajte Live koncert popularne splitske grupe Dalmatino, koja s jedne od najljepših lokacija na Jadranu svira svoje najveće hitove
Vidi originalni članak

Ovogodišnji Chill&Grill priprema vam pravi glazbeni vikend, stoga zabilježite datum, pozovite prijatelje na roštilj, zabavu i druženje i pratite na digitalnim platformama 24sata sjajan program koji vam donosimo 30. svibnja, na Dan državnosti.

Zaplešite uz hitove grupe Dalmatino

Točno u 14.45 sati, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jadranu, splitskoj Vidilici, koncert će održati popularna grupa Dalmatino, čiji su hitovi među najslušanijima na domaćoj glazbenoj sceni. S Vidilica, koje su smještene na istočnoj strani Marjana, pruža se pogled na čitav Split pa osim sjajne glazbe koju će svirati poznata grupa, gledatelji će moći uživati i u prekrasnim morskim kadrovima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo nam je prvi koncert nakon početka epidemioloških mjera i neizmjerno smo sretni što ćemo u subotu zabavljati brojne slušatelje. Drago nam je što se polako vraćamo u normalu, s guštom ćemo svirati sat vremena i pozivamo vas sve da nam se pridružite putem Facebooka. Mi ćemo se potruditi da koncert bude baš onakav kao da ste svi zajedno ispred naše bine - kazao je Ivo Jagnjić, glavni vokal i gitarist grupe Dalmatino, koji će još s četvoricom članova u subotu 30. svibnja održati pravi glazbeni spektakl.

Grupa Dalmatino , u kojoj su uz Jagnjića i bubnjar Zdravko Sunara,  Ante Gašpardi na klavijaturama te gitaristi i prateći vokali Miro Alduk i Vedran Gavrić na glazbenoj sceni egzistira već 20 godina, a obljetnicu su proslavili 2019. kad su izdali posljednja dva velika hita - Ljubin ti ruku i pjesmu Sanjaj. Dalmatino će na nacionalni praznik, Dan državnosti, odsvirati svoje najveće hitove koji su ih lansirali u sam vrh najprodavanijih hrvatskih singlova - Ditelina s četiri lista, Cvit od kamena, Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Croatia i druge, stoga budite s nama u 14.45 na Live koncertu na digitalnim kanalima 24sata.

Čak tri koncerta na Dan državnosti 30.svibnja

Najveća online platforma svirke, roštilja i zabave Chill&Grill, koja traje već peti tjedan zaredom, završit će ovog vikenda bogatim programom za građane diljem Hrvatske. Tako već u 9 sati na Facebook liveu možete pratiti cooking show Podravkinog chefa Zorana Delića, koji će s vama podijeliti recept za nesvakidašnju kombinaciju za roštilj. Subotnje iznenađenje je svakako nastavak Cooking showa koji se uz svirku Dj-a iz agencije Urbani eventi nastavlja u zagrebačkom Swanky baru, a kojeg također možete pratiti u Live prijenosu na kanalima 24sata. Svi koji u gastro glazbenom programu žele uživati uživo mogu se pridružiti i na samoj lokaciji sljedeći upute ponašanja u prostoru koje je definirao krizni stožer. Za sve ljubitelje soula, sjajan svjetski priznati bend Soul Shadows svirat će kao i proteklih vikenda s krovova Zagreba i Amsterdama s početkom u 16 sati u sklopu glazbenog projekta CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I na kraju, ne zaboravite na veliki nagradni natječaj koji traje sve do 29. svibnja, a u kojem možete osvojiti uistinu bogate i vrijedne nagrade. Dovoljno je da pošaljete fotku svog roštilja, a mi ćemo one najkreativnije darovati. Prvih 10 dobitnika osvaja paket za roštiljanje od 200 kuna koji uključuje Podravkine začine za roštilj i Ravlić karticu u vrijednosti od 100 kuna za kupnju svježeg mesa za roštilj. Drugih 40 najkreativnijih dobitnika osvaja paket za roštiljanje u vrijednosti od 100 kuna, koji uključuje Podravkine začine za roštilj.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare