Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Glazbeni spektakl: Dalmatino s Marjana za građane Hrvatske

Glazbeni spektakl: Dalmatino s Marjana za građane Hrvatske
1

Budite s nama sljedeći vikend u završnici Chill&Grilla, osvojite brojne nagrade i poslušajte Live koncert popularne splitske grupe Dalmatino, koja s jedne od najljepših lokacija na Jadranu svira svoje najveće hitove

VIDEO

Ovogodišnji Chill&Grill priprema vam pravi glazbeni vikend, stoga zabilježite datum, pozovite prijatelje na roštilj, zabavu i druženje i pratite na digitalnim platformama 24sata sjajan program koji vam donosimo 30. svibnja, na Dan državnosti.

Food, people and family time concept

Zaplešite uz hitove grupe Dalmatino

Točno u 14.45 sati, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jadranu, splitskoj Vidilici, koncert će održati popularna grupa Dalmatino, čiji su hitovi među najslušanijima na domaćoj glazbenoj sceni. S Vidilica, koje su smještene na istočnoj strani Marjana, pruža se pogled na čitav Split pa osim sjajne glazbe koju će svirati poznata grupa, gledatelji će moći uživati i u prekrasnim morskim kadrovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

dalmatino 00:14

- Ovo nam je prvi koncert nakon početka epidemioloških mjera i neizmjerno smo sretni što ćemo u subotu zabavljati brojne slušatelje. Drago nam je što se polako vraćamo u normalu, s guštom ćemo svirati sat vremena i pozivamo vas sve da nam se pridružite putem Facebooka. Mi ćemo se potruditi da koncert bude baš onakav kao da ste svi zajedno ispred naše bine - kazao je Ivo Jagnjić, glavni vokal i gitarist grupe Dalmatino, koji će još s četvoricom članova u subotu 30. svibnja održati pravi glazbeni spektakl.

Grupa Dalmatino , u kojoj su uz Jagnjića i bubnjar Zdravko Sunara,  Ante Gašpardi na klavijaturama te gitaristi i prateći vokali Miro Alduk i Vedran Gavrić na glazbenoj sceni egzistira već 20 godina, a obljetnicu su proslavili 2019. kad su izdali posljednja dva velika hita - Ljubin ti ruku i pjesmu Sanjaj. Dalmatino će na nacionalni praznik, Dan državnosti, odsvirati svoje najveće hitove koji su ih lansirali u sam vrh najprodavanijih hrvatskih singlova - Ditelina s četiri lista, Cvit od kamena, Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Croatia i druge, stoga budite s nama u 14.45 na Live koncertu na digitalnim kanalima 24sata.

Čak tri koncerta na Dan državnosti 30.svibnja

Najveća online platforma svirke, roštilja i zabave Chill&Grill, koja traje već peti tjedan zaredom, završit će ovog vikenda bogatim programom za građane diljem Hrvatske. Tako već u 9 sati na Facebook liveu možete pratiti cooking show Podravkinog chefa Zorana Delića, koji će s vama podijeliti recept za nesvakidašnju kombinaciju za roštilj. Subotnje iznenađenje je svakako nastavak Cooking showa koji se uz svirku Dj-a iz agencije Urbani eventi nastavlja u zagrebačkom Swanky baru, a kojeg također možete pratiti u Live prijenosu na kanalima 24sata. Svi koji u gastro glazbenom programu žele uživati uživo mogu se pridružiti i na samoj lokaciji sljedeći upute ponašanja u prostoru koje je definirao krizni stožer. Za sve ljubitelje soula, sjajan svjetski priznati bend Soul Shadows svirat će kao i proteklih vikenda s krovova Zagreba i Amsterdama s početkom u 16 sati u sklopu glazbenog projekta CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS.

Pokretanje videa...

chill 00:15

I na kraju, ne zaboravite na veliki nagradni natječaj koji traje sve do 29. svibnja, a u kojem možete osvojiti uistinu bogate i vrijedne nagrade. Dovoljno je da pošaljete fotku svog roštilja, a mi ćemo one najkreativnije darovati. Prvih 10 dobitnika osvaja paket za roštiljanje od 200 kuna koji uključuje Podravkine začine za roštilj i Ravlić karticu u vrijednosti od 100 kuna za kupnju svježeg mesa za roštilj. Drugih 40 najkreativnijih dobitnika osvaja paket za roštiljanje u vrijednosti od 100 kuna, koji uključuje Podravkine začine za roštilj.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga